måndag 24 november 2008

Fortsättning...

Nu har barnen somnat, så nu kan jag skriva ett lite längre inlägg!

Efter diverse äventyr med snökaos och försenade och inställda plan lyckades vi till slut ta oss ner till Stockholm och Astrid Lindgrens barnsjukhus i alla fall.

Vi fick ett jättebra bemötande här och fick träffa Tomas nästan genast. Han förklarade att han skulle gå in genom hålet där stomin sitter nu och knåpa ihop bitarna genom detta lilla hål. Eventuellt använder han även ett annat ärr längre ner om det är många sammanväxningar i tarmen, vilket det kan bli när man varit där och grejjat tidigare. Vi väntar med att injicera Botoxen (muskelavslappnande) tills vi ser att det behövs. Risken är annars att det bara kommer "rinna" ut... och Elliot har ju verkligen tränat på att "trycka på" så det kanske inte behövs!

Så, som jag skrev tidigare, fick Elliot första operationstiden imorgon (ca 9.15), vilket betyder att han inte behöver gå omkring och fasta en halv dag, vilket är toppen. Vi har laddat för att gå ut med Oliver och Viktor på stan och köpa världens bästa present till honom som han kan få öppna sen när han vaknar och orkar.

Nils sover med Elliot på avdelningen på ett rum som de delar med en liten 3månaders tjej som gjort ungeför samma operation för en vecka sen och som mår toppen =) Vi andra bor i ett familjerum tre våningar ovanför som är jättefint =)

Så nu håller vi alla tummar vi har att det kommer gå bra denna gång och att Elliot också kommer må toppen efter ett tag...

Nu ska jag också försöka sova så vi orkar upp imorgon!!! Lovar att uppdatera bloggen så fort vi vet nåt! (Om ni undrar lite över de halvkassa bilderna jag ibland lägger ut förresten så är det för att jag inte fattat hur jag kan skicka inlägg från mobilen med bara text... jag fattar bara hur jag gör om jag skickar bilder???? )

Tack igen för alla snälla kommentarer!!! Vi är inne och läser via mobilerna flera gånger per dag och blir såååå glada när vi ser att ni tänker på oss =)

Kram

Nu är vi här :)


Till slut har vi landat i Stockholm och kommit till sjukhuset. Allt har gått bra här. Vi har fått våra rum och träffat dr Tomas. Elliot får första operationstiden imorgon så vi slipper vänta så länge :) nu har vi precis kommit till rummen och trötta små bröder ska äntligen få gå och sova

Nu är vi på väg...


Nu sitter vi på flygplatsen och väntar. Planet är nu en timme försenat för att det är snökaos i Stockholm... Vi håller tummarna att det inte blir mer försenat! Det är spännande att titta på flygplan :) kanske kommer de från nordkap eller spanien!? Det är i alla fall RIKTIGA flygplan som man åker i luften med! Jag ska ju bli pilot så då är det ju tur att jag får flyga flygplan idag :) / Viktor