söndag 17 maj 2009

På loppis på travbanan



Idag har vi hunnit med en hel del. På förmiddagen var vi ute och pysslade i trädgården, flyttade buskar och munksten, sedan åkte vi (läs Helena och Viktor)uteloppis med Cecilia och Pontus på Umåker. Killarna hade jättekul! De shoppade loss , matade hästar och lekte vulkanutbrott (!!!??). Under tiden vi var där var var Elliot på kalas .

På eftermiddagen var morfarn på besök och lämnade lite middag (nyfångad öring) och lekte lite med killarna medan mamman och pappan fortsatte påta i trädgården.

Kvällen blev lugn. Det var två (eller egentligen tre om man räknar med Nils *ler*) riktigt riktigt trötta killar här hemma. Så... det blev en tidig kväll ikväll för killarna på Tomtebo!

Söndag

Igår blev en toppendag!

På förmiddagen lekte barnen och Nils tog tag i altan/brobygget. Sen åkte boysen iväg på kalas hos Joel, mormor kom och var med Oliver *tack* och mamman åkte på bröllop (som f ö var såååå fint =) )

På kvällen, efter pizzan, fortsatte Nils att bygga bro... och efter en eländesnattning av O som tog 1.5 timme blev det melodifestival.

Idag har vi ungefär samma agenda: altanbygge, kalas, slänga skräp,... Men idag är det varmt, riktigt varmt! Guuud så härligt!

Hemma hos oss ligger majskrokar högst upp på hitlistan.. Frågan är bara... varför måste man äta dem med varannan hand????