söndag 26 oktober 2008

En ny dörr har öppnats!

Här hemma har vi haft fullt upp idag! Jag har ju länge önskat mig ett pysselrum, men eftersom vi inte har tillräckligt många rum så har det bara varit en dröm. Men nu blir den verklighet!!! Idag har vi sågat upp en öppning mellan vardagsrummet och förrådet som ligger vägg i vägg, en dörr har satts in så snaaart har vi ett arbetsrum som är 15kvm!!! Känns helt underbart =)

Så här ser det ut nu, från vardagsrumshållet



Sen måste jag bara visa min diskmedelsbehållare från Cult design som jag bara älskar. Liiite roligare blir det att diska också, men framförallt tycker jag den är så fin!




Idag har jag också påböjat ett nytt tavelprojekt. En barntavla som ska ges bort till en liten flicka. Hoppas på hinna färdigt den imorgon, så jag kan visa upp den!

Nu ska jag sätta mig i soffan med en stor skål godis och njuta av att ha fått alla tre barnen i säng =)

Nu har vi en dörr!!!

Idag har vi lekt med våran kompis Wiggo. Han är 5 år och kan en massa bus och fula ord som han lärde oss. Det var kul! Vi lekte med alla våra leksaker. Sen såg det ut ungefär så här...

Hoppas han kommer snart igen!!!
Farfar har också varit här idag och nu har vi en dörr i vårat vardagsrum. Viktor tror fortfarande att det är en utgång till taket...
Vet ni vad Oliver gjorde idag? Han låg i babygymmet och tränade. Plötsligt skrek han jätte högt! Då hade han fått tag i sitt hår och slet och slet... och skrek och skrek... och tillslut kunde mamma bända loss hans fingrar! Undrar varför han inte släppte? Bäbisar är konstiga tycker jag!