tisdag 18 november 2008

Inte försvunnen...

Ville bara lämna ett livstecken eftersom jag varit frånvarande några dagar. Vi har haft vår dator inlämnad för att fixa en massa saker som är fel på den, så jag har inget att blogga ifrån just nu... Men snart så ;)

Ha det så gott, så länge =)

Helt uppåt vägarna!

Idag har morfar varit hos oss och satt upp lite papper på väggarna. Så nu har vi papper både på golvet och väggarna i det ny rummet. Jag tyckte det var finare när halva rummet var gult, halva grått och golvet grått med vita prickar på!!! Undrar varför det inte fick fortsätta se ut så????



När vi kom hem från Åre fick vi en present av mamma och Oliver. Det var en alldeles egen brevlåda som nu hänger i vårat rum... så nu väntar vi och väntar på att det ska komma något riktigt brev till oss. Så om det finns någon som läser detta som vill skicka ett brev till oss (det behöver verkligen bara stå en rad i det) så skulle vi bli superglada om det damp ner ett riktigt brev till oss nån dag!!!! *blinkblink*

Viktor har hostat konstigt hela dagen. Mamma säger att det heter krupp. Det är en jobbig sjukdom som gör att man bara kan äta gröt om det är russin i den och så kan man bara dricka saft och äta pannkaka. Man tål ingen annan mat säger Viktor!
Och vet ni!!! Idag har det nästan varit som julafton, för morfar hade med sig tre stora paket som vi fick, alla pojkarna Holmgren, av Karins storebror Gunnar och hans familj (Visst är de snälla!!!!)
.. och vet ni vad som var i???? Världens finaste riddarborg!!!!! Vi blev så otroligt glada! För vi älskar att leka med riddare... och drakar....
Nu ska vi leka med våran borg hela kvällen och alla dagar hela tiden!!! *fniss*