måndag 8 oktober 2012

Olivers rum näääääästan klart!

Det gäller att inte ligga på latsidan! ;P Nu är även Olivers rum i stort sett klart!



Lite tavlor ska upp ovanför sängen förstås...



Och lite småfix i bokhyllan


Favorittavlan och favorithängaren äntligen uppe!





Som sagt! Några tavlor och lite småfix kvar, sen känner vi oss rätt hemma även här! Och Oliver är suuupernöjd!!!! Och det är ju det viktigaste av allt!

Nu blir det "sista" projektet att färdigställa storkillarnas rum! Sen måste vi ta lite semester från hemmafixandet ett tag och ladda lite innan sista rycket :)

Mysmåndag

Måndagar hos oss är alltid mysmåndag!
Då har jag mina minsta hjärtan hemma och det blir alltid en lugn och mysig dag med lek, spel och en eller annan utflykt! Det roliga med lille O är att han tycker ALLT är kul så oavsett om vi ska baka, städa, handla på Maxi eller åka ut i skogen och grilla korv tycker han det är toppen!

Syskonmys på morgonen

"Elak liten gangsterflicka nyper brorsan i näääsan" (Farbror Melker)



 Imorgon är det tisdag och då är det tjejdag här hemma!
Då ska vi fixa lite pysselsaker hit hem, för pysselskåpet ekar tomt just nu då vi har en flitig pysslare som är ledig mycket nu för tiden! 

Pass

Idag är det måndag igen efter en mysig och också produktiv helg! Bästa combon!

Idag ska vi packa ihop oss och ta en tur till Polisen för att ordna pass till Meja! Oliver är laddad till tårna och vill ta på sina poliskläder när vi ska dit ;)


Och så ska vi lämna tillbaka en badrock på Polarn och pyret! Den badrock killarna haft dök plötsligt upp och enligt pappan behöver man bara en ;P

Typiskt ;)

För övrigt smet jag iväg på vad som kan sammanfattas som en mycket lyckad loppistur igår! Bland annat fyndades ett jättefint set galonfleece till Oliver som han (och jag) älskar!



Jackan åkte på omedelbums!
Nä, nu ska jag dricka upp kaffet och sätta lite fart på dagen!