lördag 15 augusti 2009

Nu är hösten snart här

Det känns som det blev en kort sommar i år. Så känns det nog eftersom vi spenderat största delen av den på sjukhus med våran största lillprins. Nu mår han bättre och börjar komma tillbaka till vardagen, även om det sannolikt kommer att ta ett bra tag innan han är tillbaka helt och fullt! Men nu är vi på rätt väg igen!

Här hemma har det inte gjorts många knop varken på inredningsfronten eller pysslefronten dessa veckor... av förklarliga skäl. Men nu är jag tillbaka och laddad till tusen med galet många idéer som väntar på att förverkligas.

Så nu ville jag mest bara säga tack för alla goa kommentarer och mail, visa att jag lever och försäkra er om att det kommer mera... *ler*

Kramar

Man har ju hört talas om "myror i brallan"...

För några veckor sedan fick vi äran att ta hand om familjen Toyamas lilla hamster Sötis. Första kvällen skulle vi ju självklart låta henne komma ur buren en stund...



...Denna bilden togs några sekunder innan tumultet bröt ut...

... hamsterskrället sprang rakt in i Elliots shorts!!! Och där stannade den! Gissa om det blev liv i luckan!!! Hur fasen skulle vi få ut en hamster ur en byxa utan att den antingen biter sig fast i det allra heligaste eller krossas under Elliots rumpa eller skulle slå ihjäl sig om vi "skakade" ur den??? Efter många om och men fick vi i alla fall av Elliot shortsen utan att vare sig han eller sötis kom till skada...


Hon var i alla fall allt annat än skärrad och låg lugnt kvar innuti shortsen en bra stund. Sen fick hon gå in i buren igen. Mer ståhej än så klarar vi inte på en kväll! Elliot tog det med jämnmod.
- Nu har jag både haft en orm innanför tröjan och en hamster i shortsen!
Räcker så!

Ensam hemma

Nu har vi varit ensamma hemma hela helgen och nu längtar vi tills resten av familjen kommer hem imorgon. Eller... ensam är man väl inte när man har världens bästa sällskap!!!??? Det är verkligen en fröjd att vara i närheten av Oliver nu för tiden. Man blir så glad. (Och trött). Men mest glad!!! Han är verkligen världens lyckligaste kille. Och jag är världens lyckligaste mamma =)




He is not just anyone- he´s my son

Vilken semester!


Gissa om de har det bra i Norrfällsviken :) Idag har de 22 grader och sol och det finns massor av kul att hitta på :) Ikväll kommer karin och Ingegerd och ska äta med dem! De längtar :) Här hemma is vi fullt upp med klätter och bus. Igår tog han sig upp i handfatet på toan så han går inte att släppa en sekund med blicken. Men kul har han... Och glad är han... :) Ikväll har vi turen att bli bjudna på grillmiddag på Kungsängsvägen! Härligt!