tisdag 17 februari 2009

Det är inte alltid man har en särskild plats...

... för just nappar! Det är lite märkligt för när de väl behövs ska man ofta försöka hitta en snabbt och det gör man ju aldrig... Hemma hos oss har de legat i en plastskål... inte fint.. och tyvärr inte heller så funktionellt eftersom de aldrig ligger där de ska!

Men nu när vi döpte lille O så fick han den här underbara nappburken från Cult design av bästa M och hennes familj, och den är sååååå fin!!!! Det bästa är att man både kan ha nappar innuti den... och sätta några utanpå =) Snabbt och lätt går det när man bara kan rycka ut en napp... och barnen hjälper dessutom gärna till att stoppa nappar de hittar lite här och var i munnen på elefanten... eller apan =)










Här hemma är 2/3 av barnen sjuka! Inget allvarligt, men förkylning, feber och krupphosta räcker gott för att se till att ingen får sova! Håller tummarna att vi får några timmars sömn i natt.. blev lite dåligt med det förra natten!
Kramar Helena

Så kul man har :)


Trots febern :)

Liten O som har fullt upp


Det går bra att va minst när man ändå får va med och leka!
Här har de "omtänksamma" brorsorna försett lillebror med musse pigg öron ;)

Men herreguuud vilken liten busunge vi har fått =) Lille O ÄR ju verkligen världens gladaste lille spilevink men han är fasen överallt! Världens goaste lilla bustroll... vet precis vad han inte "får" göra och kiknar av skratt när man säger åt honom att han till exempel inte får öppna kökslådorna... sen springer han tillbaka på en gång och gör samma sak igen... och igen... och igen... och så skrattar han =)



Igår var själv i köket en stund och det var tyst liiite för länge. När jag gick dit såg han huuur oskyldig ut som helst. Men när jag lyfte upp honom ur gåstolen tog jag honom på bar gärning med en äggdelare i knät *fniss*




Vi håller alla tummar vi har att det tar lååång tid innan han börjar krypa, för då blir det nog fasen flexikoppel som gäller för att hålla koll på ungen ;)

Vinter ute, vår inne...

Nu är det riktigt riktigt bitande vinterväder ute.
Solen skiner och himlen är alldeles blå och termometern står på -25grader. Härligt... lite väääl kallt kanske, men hääärligt =)

Tycker det blir så fint när det är riktigt kall, vit snö som gnistrar. Passade på att fota lite när jag skulle lämna barnen på förskolan





Mindre härligt tycker jag det är när det är kallt inne!!! Så här ser insidan av vår ytterdörr ut idag....


Någon som tycker vi borde sätta tätningslister???? *ler*

Men det är ändå lite vårigt hos oss nu, för vi fick dessa underbara tulpaner av M och P på alla hjärtans dag







Älskar att ha snittblommor hemma... särskilt tulpaner. Känner mig glad varje gång jag tittar på dem =)
Idag har jag fortsatt med finliret av min omflyttning hemma. Blir nog bra faktiskt =) Tyvärr går det gärna överstyr när jag organiserar... så nu är det inte bara ommöblerat, även skivorna är organiserade, frysen tömd och omorganiserad... för att inte tala om garderoberna =)
Ska försöka fota lite medan det fortfarande är ljust idag =)
Kramar Helena