lördag 17 januari 2009

Upprustning av sovrummet

Åh... vet ni vad jag har gjort idag!!! Jag har planerat (och handlat några småsaker för att göra) en "Extreme Homemakeover-light" i vårat sovrum!!!
Är så sugen på fixa till i vårat sovrum, vill gärna ha vitt och lite New England inspirerat... men vi har en relativt ny eksäng och det var bara ett år sen vi tapetserade om... så det kändes lite överdrivet att börja byta ut allt...

Så... nu blir det en liten makeover a´la Hemtexreklamen *fniss*

Nu längtar jag tills det blir morgon så jag får göra verklighet av alla planer i mitt huvud *ler* Ska lägga in en lite "före" bild imorgon... så får vi se om det blir nån skillnad!!!
Ska bara påminna mig lite om hur det såg ut när vi flyttade in... då var det grönrandigt *ryser*


Ha en mysig lördagkväll!!! Själv sitter jag ensam vid datorn nu för alla manliga medlemmar av denna familj sover (dvs alla utom jag *fniss*) !
Kram

Se upp i backen!!!!

Idag har jag, pappa och farfar varit och åkt slalom för första gången!!! Alltså bara för mig var det första gången!!! Det var superkul, men ganska svårt... fast kul ändå! Och så fick man godis ibland, fast då hette det "energi"... Undrar varför det heter olika???

En liten bit kunde jag åka själv men mest åkte jag " i mitten" av pappa. Sen åkte vi till GH och tittade på en traktor som satt fast i golvet.

När vi kom hem var Viktor sur. Det har han förresten varit hela dan!!! Och hela kvällen!!! Då fick han sova nån annan stans (läs i Olivers rum). Det var skönt. Fast sen kunde ingen av oss somna ändå. Det var typiskt.