fredag 7 november 2008

Dubbel-G och fredagsmys

Idag har jag och mamma lekt lite med Pia och Tuva och sedan gick vi hem och så kom lermonstret igen. Fast idag var vi hemma så då såg vi att det inte var nåt monster, bara en helt vanlig gubbe med lera i en hink som vi fick gegga med. Inne!!! Det var kul. Nästa gång det regnar kan vi fixa en sån lerhik själva... och kladda på väggen!!! Då kommer mamma och pappa bli såååå glada!


Vi har badat också! Mamma hällde för mycket vatten i badkaret så då blev det blött i HELA badrummet. Det såg ut som en sjö. Viktor kom på en ny rolig historia:


- Har ni pool hemma?
- Nä, vi har vatten på golvet på toan


Sen pysslade vi lite och Viktor visade att han kunde skriva dubbel- G!!! Mamma trodde han menade W, men då blev Viktor sträng och sa att han VISST menade dubbelG!


Ikväll hade vi fredagsmys. Fast Viktor tyckte vi skulle ha fredagsbus istället. Då hoppar man i soffan och ylar. Jag kan också låta så, fast då håller mina brorsor för öronen. Jag vet inte riktigt om jag har några öron, men idag fick jag tag i nåt som satt fast på huvudet en gång... det kanske var dom??? Ska se om de är kvar imorgon, då kanske jag kan bli mer säker!

Idag när jag låg i gymmet, somnade jag mitt i ett träningspass!!! Pinsamt! Men då sov jag en stund och sen började jag träna igen. Hoppas ingen märkte nåt!!!


Om 12 dagar kommer en gubbe som heter Skatteverket att ge mig ett namn! För mamma och pappa skickar aldrig in några papper. Undrar vad det kommer bli för namn?? Spännande ;/


Grattis Karin och Ingegerd som har namnsdag idag!!! Det vet vi för det hörde vi på Bollibompa i morse. Man lär sig mycket på Bollis!!!

Har vi sagt att vi gillar att spela MixMax???