måndag 8 december 2008

Nya rummet snart färdigt!

Eftersom vi inte vill chocka kroppen allt för mycket så tänkte vi att det var bäst att inte ta det för lugnt nu när vi kommit hem... så därför har vi gjort ett ryck med det nya arbetsrummet.
Det blev en mörkgrå fondvägg...





.... och sedan så har vi flyttat in lite möbler...









Så nu har vi ytterligare 15kvm att bo på!!! Blev sååå himla bra! Nu saknas bara lite lister och tavlor och sånt... men det tar vi nog inte tag i förrän efter jul! Kanske...



Nu har vi också fått upp alla våra julsaker!!! Nu saknas bara julgranen... och pepparkakshuset, som vi tänkte knåpa ihop imorgon (inte julgranen, utan pepparkakshuset alltså *fniss*)... om lillelillebror är med på noterna!

I morse packade E och V ner alla sina bästa riddare och åkte sedan hem till morfar för några timmars bus. Morfar hade byggt en borg i trä... med vallgrav.... med riktigt vatten i...ganska kul!!! När de vilat upp dig efter buset gick vi en "brevbärarpromenad"i regnet och sedan har det varit show här ikväll...

Imorgon ska E gå en liten stund på förskolan. Han är sååå sugen på träffa kompisarna som han inte träffat på flera veckor!

Avslutar med en bild på lite syskonmys...


Vi är så glada...

... att vi har så många som bryr sig om oss =)

Ni anar inte hur mycket era gulliga kommentarer betyder.Vi är också så oändligt tacksamma för all mat och lussebullar, hallonsylt och annat gott som nu fyller vår frys! Och våra killar tassar nu desutom omkring i världens mysigaste hemstickade tjocksockar... =)

Stor kram till er alla!!!