lördag 30 maj 2009

Olivers matdag

Idag har Oliver ätit:

2,5 dl välling till frukost
2 dl gröt till lunch
2 nävar gräs
1 pinne
2,5dl välling till mellis
Ett kvitto
En handfull kaksmulor
1 potatis och kalvsylta till middag
1 burk fruktpuré
2 smörgåsrån
Lite jord ur jordgubbslandet

... och än är inte dagen slut ;)

Tänk att ha ett eget livet hembiträde :)



På lekterapin


Idag är en riktigt riktigt bra dag för Elliot. Nu är han precis som vanligt :) underbart :)

Nu är alla vakna!

Och himmel vilken härlig dag!

På sjukhuset har Nils och Elliot precis ätit frukost. Det har vi också gjort här hemma. Har just haft en lång diskussion med Viktor om att han inte får ha långkalsonger på sig idag *ler* Men GH byxerna behåller han på ;) ( Han ville ha cooola byxer när han skulle vara med Stefan *fniss* )

Idag är jag och Oliver på sjukhuset med Elliot medan Nils jobbar! Förhoppningsvis kan vi gå ut en stund också. Inte sååå tråkigt väder idag ;)

En bra dag


Idag har det varit en bra dag för Elliot. Äntligen kom provsvaren som gjorde att vi inte längre är isolerade på rummet så nu kan vi röra oss fritt på avdelningen. Idag åkte vi hem en stund och Elliot passade på att packa lite som han ville ta med till stockholm. Oliver har haft ÄNNU en toppendag med mormor och Viktor har varit hos morfar och karin på middag och hunnit leka med tremeningen Adam också! Hur kul som helst! Det är helt otroligt vilken fantastisk hjälp vi fått dessa dagar och vi är SÅÅÅ oändligt tacksamma... Hoppas verkligen att ni förstår och känner det. Känner även att jag är rätt dålig på svara på kommentarer och mail och sms just nu... Men uppskattar dem VERKLIGEN och är sååå tacksam över varenda ett, men när allt är fixat och barnen sover är jag så trött så jag bara stupar :( Gissa förresten hur underbart det var att komma hem 19.30 till ett dukat bord, fantastiskt god mat och få hjälp med läggning efter en lång dag efter en natt med 3 timmars sömn. Vi är verkligen lyckligt lottade :) imorgon ska Viktor få vara med Stefan! Han är så lycklig så lycklig :) och tror fortfarande knappt att det är sant *ler* Sov gott