söndag 5 april 2009

Vårat badrum

Idag har det varit en jobbig dag hemma hos oss. Våran lille E som opererade sin mage för några veckor sedan har inte mått så bra idag tyvärr, men nu har han somnat gott och vi håller tummarna att han mår bättre imorgon.

Av den anledningen hann jag tyvärr inte slutföra mitt projekt jag haft i helgen, så ni får vänta tills imorgon för att se det *ler* Men jag fortsätter rundvandringen i vårt lilla hus så länge =)

Badrummet orsakade oss en hel del huvudbry när vi skulle flytta in. Vi visste att vi inte kunde ha kvar badrummet som det var när vi flyttade in (ni kommer förstå varför när ni ser bilderna), men hur mycket pengar är det värt att lägga på ett badrum (dessutom på övervåningen) som man spenderar max några minuter per dag på??? Det blev budgetvarianden med plastmatta... men vi blev ändå himla nöjda =)

Före:


Efter:







Tack än en gång för alla underbara kommentarer ni lämnar =) *lycklig*
Ha en fin kväll och missa inte att vara med och tävla om en söt skål från ljuvliga Greengate
Kram H

Nu sover tre trötta killar

Idag har varit en jobbig dag! Elliots mage har bökat, bråkat och bubblat hela dagen och det vill inte riktigt ge med sig. Han har inte haft ont dock, bara mått illa och kräkts men är vid gott mod ändå. Ikväll har han dock lekt en massa, så nu håller vi tummarna att en god natts sömn får det att vända! Jätteglad blev han i alla fall när gulliga familjen Ä kom förbi med påskägg till dem!!!!! *tack*!

Bortskämda har vi också blivit idag, snälla mormor kom med en fantastiskt god middag till oss eftersom vi tyvätt inte kunde komma till dem idag *tack snälla* Så nu är vi mätta och nöjda =)


Nu har Nils åkt och jobbat och jag ska se om det ryms nå mer blöt tvätt nånstans i huset *fniss*

Ha en härlig söndagskväll!!!

Idag...


... Har Elliot en jobbig dag. Magen bråkas, gör ont och är uppblåst och så kommer det massa kräk :( Vi håller tummarna att det snart släpper.