måndag 6 juli 2009

En regnig dag

Underbart väder det har varit idag!!! Viktor och Jöns har varit ute och lekt pirater i regnet och haft hur kul som helst. Strax innan middagen åkte vi till K Rauta och inhandlade en ny toasits (som Nils antagligen kommer att avsky)och sedan åkte vi hem för lite middag, bad och mys.

Nu håller vi ,på flera fronter, på att försöka uppbringa ett nytt hem till Tess.. Håller tummarna att det ordnar sig... skulle kännas så fruktasvärt om de avlivar henne för hon är ju så fin... =(

Elliot har varit trött idag, fick hög feber och hans CRP hade börjat stiga igen... så nu är det antibiotika... igen... så håller vi tummarna att vi upptäckte det i tid och att det vänder snabbt!

Nu håller vi tummarna för en riktigt bra natt med sömn!

Skumt :)



Tröttisar

Nu har bästa Ärletunarna precis åkt hem efter en förmiddag med en massa lek och pannkakor med glass =) De lekte så himla bra ihop Viktor och Casper. Jättekul!

Tror hela familjen är lite trötta idag dock, men det kanske inte är så konstigt! Nu stack Viktor iväg till Jöns och jag ska ge Oliver lite mat, sen blir det en tur till K rauta. Viktiga inköp på gång idag *ler*

I stockholm är det också trötta killar som varit en sväng på lekis och nu vilar! Elliot har fått lite mer smärtlindring nu i alla fall! Skönt!

Idag...

... har Elliot mer ont och är trött efter några dygn med dålig sömn! Nu har han fått mer smärtstillande och så hoppas vi han får en vilsam dag och ladda batterierna lite. Det är ju bara 5 dagar sen operationen, så det är ju inte helt konstigt att han får ont när de tar bort all smärtlindring... men vi håller tummarna att det snart blir bättre

Här hemma har vi bara haft en för tragiskt "natt". Ingen sömn nästan, Oliver har gallskrikit halva natten och under tiden jag var inne och försökte söva om honom passade Tess på att kissa och bajsa i vår säng! Lagom kul mitt i natten =( Tyvärr verkar vi inte få nån ordning på detta, hon går verkligen över allt där hon tycker att det passar... och det är ju "sådär" kul att hitta sin bäbis med en kattbajskorv i handen =( Nä... tyvärr.. världens finaste katt verkligen men det här funkar inte =( Kanske är därför de omplacerat henne!????

Nu kommer snart Casper och Lucas hit på lite lek! Kul!

Ha en bra dag!