måndag 9 mars 2009

Att packa eller inte packa .... det är frågan!

Ja, här hemma är den stora frågan just nu vad som ska packas och om det ska packas... eller om man ska vänta lite med att packa ner det i väskorna...

... och vad behöver man förresten? Här är det en halvmeter snö... men i Stockholm då? Och i stockholm om några veckor??? Näe.. detta var verkligen inte lätt!!! Många saker blir det i alla fall... så om det är någon som befinner sig på arlanda på onsdag förmiddag och ser ett berg med väskor och en förvirrad trebarnsfamilj mitt i röran... då är det vi!

Här hemma dekoreras trälådor just nu (förutom att packa då förstås). Färgen har inte riktigt torkat så ni får bara en liten glimt av den idag ;)



Nä, nu ska jag fortsätta packa... eller.. inte packa utan lägga fram en massa saker överallt så det ser ännu rörigare ut här än det redan gör!
Ha en skön kväll! Kram

Förberedelser...


Nu tittar vi lite på narkoswebben för att se när clownerna berättar hur man gör när man ska bli sövd! Funkar gummiklubba? Eller en godnatt sång? Nä... Det blir nog bäst med medicin ändå :) www.narkoswebben.se Sååå HIMLA bra :)

Packa pappas kappsäck :)


Nu har vi börjat packa! Det är MÅNGA saker som man ska ha med när man ska va borta på obestämd tid. Tur vi har en vän på SAS... :) Oliver vill bara ha med sig en sak och det är kökslådorna... Och duschdrapperiet... Och några dukar :)