söndag 23 november 2008

Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma igen!!! Jag tyckte sjukhuset var ett tråkigt ställe att vara på! Först stoppade de en slang i näsan på mig, sen stack de mig i alla händer och fötter och sen fick jag nästan svälta ihjäl... Tänker inte åka dit nån fler gång!!!!

Men mamma försökte roa mig så gott hon kunde, men jag tyckte bara att en enda sak var kul och det var den här...



Jag skrattade varje gång jag såg den! Så om någon undrar vad jag vill ha i julklapp så vill jag ha en alldeles egen volymknapp =)

När vi kom hem från sjukhuset blev jag sååå glad när jag fick träffa mina brorsor igen!!! Och så fick jag träffa mormor också. Elliot och Viktor hade fått en alldeles egen resväska av henne som de nu har packat full med grejer som de ska ha med sig till stockholm. Sen kom morfar med ett jättefint skåp som han hade målat och fixat till som vi ska ha i vårt nya rum sen. Men Elliot provade skåpet på en gång och det fungerade alldeles utmärkt att pärla på =)



Imorgon åker vi till Astrid Lindgrens barnsjukhus och på tisdag opereras Elliot! Håll alla tummar ni har för att det går bra den här gången är ni snälla! Vi försöker uppdatera bloggen med mobilen så ofta vi hinner!
Tack också för alla snälla kommentarer ni lämnar! Vi blir såååå glada då =)
Kramar från alla oss