tisdag 7 juli 2009

Vilken dag!

Idag har det verkligen varit fullt upp, men ändå lugnt... på nåt konstigt sätt!?!

Dagen började med att jag pratade med en förvirrad hotellägare om våra banklån *fniss* Det gick sådär. Sen pratade jag med en bankdirektör istället... det visade sig vara en bättre idé *ler* Åkte till Handelsbanken för att fixa med lånen medan mamma var snäll och var med barnen. Sedan åt vi lunch tillsammans, pussade lite på Tess och körde sedan iväg henne till hennes nya hem i Robertsfors! Nu ska hon få bli bondgårdskatt! Det blir toppen tror vi! Då får hon brottas med flugor och bajsa var hon vill =) En kattkompis får hon också, då slipper hon kanske skrika hela nätterna =)

Efter det åkte vi en sväng till barnens hus för att kollra bort Viktor lite, som var riktigt ledsen =( Men det var dock inget som inte en laserpistol för 29:- kunde bota =)

När vi kom hem kom Kent med en Kalle Anka film till killarna och hembakta skorpor och blommor från Helen och Erik =) Sååå himla gulligt =) Vi fikade och satt och pratade en stund och Viktor demonstrerade sitt nya inköp =)

Ikväll har jag försökt rensa upp hemmet efter alla katt"olyckor" som skett de senaste dygnen. Vem har förresten bestämt att madrassöverdrag alltid måste vara lite för små för madrasserna??? Det måste vara samma person som stjäl den ena sockan ur tvättmaskinen???

Oliver har blivit riktigt duktig på stå själv nu. Han ställer sig upp mot allt och sedan släpper han och står själv i 20-30 sekunder (och skrattar högt av glädje varje gång han inser att kan kan) innan han sätter sig ner! Ikväll tog han även två steg mot mig... helt själv... så snart tultar han nog omkring här hemma =)

I Stockholm har det varit en "sådär" dag. Elliot har ju haft så ont i magen och i natt kände Nils en knöl på magen, som läkarna först trodde var urinblåsan som var full. Det visade sig, när de gjort en DT, att det var en varböld... =( Så nu måste vi vänta tills den blir tillräckligt "mogen" för att sedan kunna sätta ett dränage för att tömma ut varet... Vilket kunde ta några dagar. Detta betyder ännu en sövning och ännu ett ingrepp... vilket inte alls känns nå kul =( Ikväll får han lite blod också, hade så lågt Hb och därför får han blod innan ytterligare ingrepp ska göras!

Så, nu har jag bokat en resa ner till Stockholm imorgon för att byta av Nils. Jag klarar inte av att va hemma längre och jag tror även att Nils (och Viktor med för den delen) kommer må bra av att han får vara här hemma också!

Nu ska jag packa och stupa i säng! I min säng!!! De två senaste nätterna har jag sovit i Elliots säng med ett spjälsängstäcke... var väl... sådär =)