måndag 29 december 2008

En STOR dag för Oliver

Titta vad jag hittade idag!!! En fot!!! Längst ner på benet satt den!!!! Tänk att jag aldrig sett den förut! Men den kanske kom dit nyss??? Fin var den iallafall! Jag tittade på den jättelänge...

...Men sen vete fasen hur jag skulle få loss den ifrån handen igen??? Den satt ju liksom fast! Till slut fick mamma hjälpa till... för hur jag än viftade med benet så satt den där jäkla foten fast i handen!!!



Sen var jag tvungen att visa mamma (och sen pappa också) att jag visst kan vända mig från rygg till mage. Jag har faktiskt visat henne förut, men då trodde hon bara att det var på tur (vaddå tur????) men nu har jag visat 5 gånger idag att jag visst kan! Inge tur alls!!! Bara lite otur ibland när man tar i för mycket och rullar över på andra sidan på en gång... Trixigt det där *fniss*


Nu är det dax att gå och sova!

Släktfika och besök av gul-mor

Igår hade vi mycket kul! Först var vi ju ute och testade våra nya skriller och sedan åkte vi iväg på släktfika hos Anders och Gertrud! Det var supertrevligt! Vår släkt ses på tok för sällan, så detta är en ny tradition som är hur trevlig som helst!












Vi barn passade på att ha lite tremenings-bus i Kristin och Andreas säng *fniss* Kicki var världens bästa lektant, så vi hade superkul!

Sen kom min gulmor och hälsade på oss på kvällen! Det var toppen! Hon spelade massa spel med oss. Också hockeyspel. Fast hon bara vann hela tiden! Typiskt! Vi får nog träna tills hon kommer hem nästa gång!



... och så måste jag nog träna innan Anders ska komma och spela hockeyspelet med mig. Han är nog superbra =)