fredag 27 februari 2009

På väg upp... HOPPAS jag!

Dagen har varit bra! Barnen har varit pigga och glada... vilket faktiskt är förutsättningen för att dagen ska bli just bra.

Har inte fått mycket gjort dock. Tackkorten från dopet i och för sig...men de har jag inte ens gjort själv *skäms* Annars har den tid som blivit över spenderats med att lägga ut annonser på Tradera. Har ett pysselskåp som svämmar över på alla bredder och även om jag skulle spendera flera timmar varje dag i pysselrummet *drömmer mig bort* så skulle jag inte hinna använda hälften... Så... nu auktioneras det ut massa stämplar från 71:an på tradera =)

Imorgon ska jag försöka inhandla några ljus så jag kan visa ljushållarna (som i begynnelsen föddes som tegelpannor *ler* )

Nä... nu har N somnat på soffan så nu ska jag smyga mig in i pysselrummet en stund (med gott samvete ;) )

Ha en mysigt fredagkväll!

En bra dag

Idag har det varit en bra dag! Både Elliot och Viktor har varit precis som vanligt och lekt och lekt hela dagen. Oliver har också varit som vanligt! Bara bus ;)

Ikväll är Nils hängig... bara att hålla tummarna att han klarar sig!

Tilläggskommentar: Sjäääälvklart blev ju Nils också magsjuk nu.... vad ska man säga...? Detta MÅSTE ju vara ett skämt!!!! Bara att vänta på "sin" tur nu då =(