lördag 13 december 2008

Nu är dagen snart slut...

Nu är vi hemma igen!

Dagen har fortsatt lika förvirrat som den började! Vi åkte på stan och köpte en massa saker, som vi inte skulle ha själva... och som ingen tydligen fick se ens för direkt vi kom hem stoppade de massa papper runt... så nu kan man inte ens kan gissa vad som är i...?


Jag börjar undra vad det är för familj jag har kommit till egentligen???? Det som är bra är att soffan fortfarande är inomhus... och den där köldknäppen Elliot och Viktor verkar ha väntat på hela dagen har då inte kommit... så man kanske kan börja pusta ut snart...

Trädet blev rätt fint i vardagsrummet! Det är fina röda kulor på det och dom kan man prata med!





Nu har vi åkt iväg med bilen...


... Det här kan ju sluta hur som helst ... ;)

Luciatankar...


Nu tror jag de blivit helt knäppa här hemma!!!

I morse vaknade jag av att Elliot och Viktor kom in och sjöng för mig. De gick på rad och hade röda luvor på sig. Jag tänkte att vi nog skulle gå ut eftersom de redan hade mössorna på sig. Men det skulle vi inte. Istället hämtade de in ett stort träd som de plockade upp ur en kartong och ställde i vardagsrummet.

Det märkliga var att ingen verkade tycka det var konstigt utom jag. Sen satte de ljus och bollar i trädet... då blev det bara för mycket... så då gav jag upp och somnade.

När jag vaknade tänkte jag att jag nog drömt alltihop... Men trädet står kvar och de har fortfarande mössor på sig... och nu är vi tydligen på väg ut... så jag undrar om de tänker ställa soffan ute i snön nu??? Det verkar ju va ingen ordning på allting här idag!!!

Tomtenissar som fixar färskpressad juice till frukost

Lite luciasång