måndag 20 april 2009

8 månaders killen


Så här ser jag ut nu när jag är 8 månader!!!
Idag har jag lekt med min kompis Filip. Det var kul! Jag petade honom i örat, sen slog han mig i huvudet. *fniss* Det måste vi göra snart igen!
Viktor har varit borta hela dagen. Elliot också. Sen kom Viktor hem och höll en lysande grej bredvid mitt öra så jag kunde höra Elliot...? Det var hur konstigt som helst. Jag kanske har blivit blind??? Jag vet att jag är gammal nu... men inte sååå gammal.. Eller?
Ikväll åt jag förresten upp nåt som hette Peter Pan. Det var gott. Viktor blev arg... Då skrek jag. Sen åt jag lite mer pan.
Imorgon ska jag lära mig krypa uppför trappan, jag är sååå nära. Eller så struntar jag i det. Får se hur jag gör!
Kanske kanske kanske kommer Elliot imorgon. hoppas.

En överraskande bra dag

Va roligt det är när vardagen överraskar!

Idag har varit en så otroligt oväntat trevlig dag! Inget särskilt som har hänt... bara små saker... som lite lugn och ro... småplockande... en lugn kaffestund i solen... trevligt fika med bästa grannen ... och självklart grunden till lugnet som är vetskapen om att min lille E mår mycket bättre idag! Underbart!



Inte mycket pysslande gjort dock... fick lite städenergi istället... det behövdes kan jag säga!!!



På bilderna ser ni det underbart goda te som jag fick av min snälla mamma härom dagen. Det kan vara så att hon tycker jag dricker en aning för mycket kaffe *skruvar lite på mig* Men det här var faktiskt ett otroligt gott te!!!



Lyckades iallafall få på de nya molnlakanen på sängen i gästrummet idag. Äntligen!



Nu sover två nöjda småkillar som haft en toppendag och jag ska (hör och häpna) sjunka ner en stund i soffan. Jag ska chocka kroppen med att slappa lite framför tvn.. det var ett tag sen *ler*

Ha en fin kväll! Kram

En bra dag

Idag är det en bra dag i Stockholm. Elliot vaknade pigg, har ätit frukost och är redan nere på lekterapin!!!!

Läkaren kände på magen, som är mycket mindre idag, och tyckte att tarmarna verkat ha dragit ihop sig en del... vilket är positivt. Frågan är om denna förbättring faktiskt beror på Botoxen eller... hade ju varit underbart i så fall!

De frågade om vi ville förflyttas till Umeå idag (vilket hade varit helt underbart!!!) , men vi vill gärna träffa Tomas (som är tillbaka imorgon) och diskutera lite innan vi åker därifrån. Och det handlar ju bara om en dag... Så imorgon kommer de nog "hem"... Kanske inte hem hem men iallafall hem till Umeå!!! Underbart!!!!

Viktor har skuttat iväg till förskolan redan och Oliver sover, så då passar jag på att uppdatera er =) Sen blir det en sväng på strömpilen för nu är det tomt i kylen =)