fredag 12 februari 2010

Snögrottebus




- Posted from my iPhone

Bolibompa



Nu går jag och hämtar hem sovande busfrö från förskolan, sen ska jag försöka ladda in lite bilder från Bolibompastudion!

Nu är det helg!

Nu tar jag helg och det ska bli så skönt! Nästa vecka börjar min sista VFU period och sen är jag faktiskt färdig med utbildningen! Känns helt galet verkligen, jag måste nog ha missat nån kurs.... måste kolla ;)



Undrar vad det ska bli för fredagmiddag?!? Funderar lite på om vi ska göra saffranssoppa, det var länge sen... och sååå gott! Imorgon blir det i allafall fondue- och melodifestivalkväll med Johanna & Jonas och Anna & Robban! Jag längtar!!!!

Idag är det fredag

... och det är världens härligaste väder ute!!! Jag sitter inne framför datorn och skriver så tangenterna glöder, har en uppgift som ska in idag som jag har sååå svårt att få till!

Killarna är på förskolan och skolan idag. V skuttade upp ur sängen och packade sin ryggsäck, för idag ska han få äran att bli hämtad av mormor på förskolan kl 13 och sen följa med henne hem och sova över hos mormor och Peter i natt! Gissa om han längtar!!!!

E ska hämtas av morfar kl 13 och åka och testa den nya snögrottan som tagit form med diverse nedfarter, trappor och kojor =) Sen ska vi fredagsmysa framför Let´s dance när han kommer hem =)

O får komma hem tidigt och få lite egentid med sin mamma, det är inte ofta det är bara vi två... ska bli mysigt!

Men först.... skriva klart!