söndag 11 januari 2009

På skidtur på nydalasjön

Innan vi åkte till mormor och Peter idag så åkte vi skidor på Nydalasjön i det fiiina vädret!!!








Nästa Gunde???

Alldeles nyklippta och fina kom de hem sen, de hade verkligen haft en toppendag med mormor och Peter =)

Något att stoppa saker i

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så håller jag på med en hel hop med pysselprojekt samtidigt just nu... och ju mer jag kikar runt på era mysiga bloggar desto mer inspiration får jag... Så nu skulle det bara finnas fler timmar på varje dygn ;)

Idag har jag iallafall gjort ett av dem färdigt!


Jag hade beställt ett trepack med dessa trälådor från panduro... men när jag fick hem dem såg de inte alls ut som jag hade tänkt... Lite gröngrå och med plastad insida så man kan sätta blommor i eller nåt... men det var ju inte det jag hade tänkt att jag skulle ha dem till...
... så det fick bli en liten makeover =)

Skar till lagom stora bitar från ett lite hårdare scrapbookingark. Valde ett som gick i lime eftersom vi har många limegröna inredningsdetaljer i vårat nya (arbets) pysselrum (som nu är färdigt och som jag ska visa för er någon annan dag... men här kommer en liten smygtitt ;))

Målade först lådan vit (blev jättemånga varv för färgen ville inte täcka riktigt och jag råkade ta en färg med 16 timmars torktid :/ ) Sen klädde jag insidan med det mönstrade papperet och sedan avslutade jag med en stämpel på framsidan... och så här blev det...

Nu pryder den hyllan i mitt pysselskåp

Nu återstår bara att komma på vad jag ska ha i den =)

Ensamma hemma!


Idag har jag varit ensam hemma med mamma och pappa för båda mina brorsor har varit hos mormor och Peter hela dan! Fast först åkte de skidor också! Men SEN har de varit hos mormor och Peter hela dan! Och de har fortfarande inte kommit hem!!!
Jag har sovit nästan hela dagen idag, för igår när Saga och Ida var här så var jag vaken ändå till halv ett på natten! Så de så! Skrek lite på dom gjorde jag också! Det kan dom gott ha allihopa! Nästa gång vill jag också vara med och spela Alias!!!!