söndag 30 november 2008

Gissa hur pigg jag är...


Så här mycket bus bor det i mig :)

Nä, nu får det vara nog...

Nu är Elliot såååå himla pigg och det vi väntar på (innan han får åka hem) är att han ska få antibiotika intravenöst några dagar till plus att såret ska läka och dränet tas bort.

Lilla O däremot mår ju inge bra alls. Har 40 graders feber och skriker konstant, får knappt i sig mat och är allmänt stressad och otröstlig. Så nu ikväll har vi bestämt att jag, Viktor och Oliver åker hem några dagar tidigare, så Oliver får en chans att bli frisk och Viktor också slipper försöka sova mitt i allt skrik-kaos som är nu på nätterna. Han är också trött nu och börjar tappa tålamodet, vilket inte alls är konstigt.

imorgon kl 15.30 åker vi hem till Umeå igen... och så håller vi tummarna att Nils och Elliot kommer tätt efter!

Ny tur till Akuten med lille O


...eftersom han fortfarande har nästan 40 graders feber. Hans crp hade stigit till 50, men annars hittar de inget konstigt. Så diagnosen är fortfarande ett virus som ska läka ut själv! Så nu håller vi tummarna att det börjar vända snart, för det är såååå synd om honom!!! Nu ska vi gå ut en sväng och få lite luft!

Första advent...


...Men nästan som julafton... För idag väntar de på farfar :) Elliot är lika pigg nu som igår och Oliver har fortfarande feber. Same same alltså ;) Ha en mysig första advent alla och ät lite julskinka åt oss också *avis*