tisdag 24 mars 2009

Vi ser det snöar!!!

Idag kom vinter tillbaka till Stockholm (... eller i alla fall till Solna ;) )Det började toksnöa några minuter efter vi gått in och oliver fick ligga kvar ute i vagnen och sova i snövädret!Härligt!!! Han sov hur gott som helst, när han ÄNTLIGEN fick sova UTE (som han är van vid!).

Dagen har vi till största delen spenderat på... just det... lekterapin. Elliot har pysslat och Viktor... har sprungit omkring om en virvelvind och troligen gjort ALLT som går att göra där!!! Viktor har verkligen det toppen här och vill aldrig åka hem! Frukosten är godare i Stockholm, bilarna är häftigare, bussarna går snabbare, det finns huuuur mycket leksaker som helst, man får se slott och leka i sagovärldar, sova i samma rum som mamma och lillebror, springa tävlingar i korridorerna... plus att han blir flitigt matad med choklad av några greker som bor med oss på föräldravåningen! Vad mer kan man önska sig??? *fniss*

Elliots mage var rätt uppblåst ikväll, men han verkar ändå må bra och va på g... så vi håller tummarna att det kommer ut lite mer under natten.

Nu börjar vi vilja hem... Efter 2 veckor på sjukhus kan vi konstatera att bäddsoffor bara är bekväma om man sover i dem en natt (om ens det) *ler* Vi börjar se ut som vi är 100 år... minst ;)

Nu har vi hittat skatten :)


Dax för lite mellis!

Nu är vi ute och leker pirater :)...


... Och har med varm choklad och mackor!

Nu är det sura borta :)



Nu är vi på lekterapin igen


Idag har Elliot ätit frukost och är på benen. Lite SUR är han idag... Så vi får se om han bara är sur bara för att han är less eller om det är nåt annat... Men nu är vi iaf på lekterapin och leker bara sura lekar ;)