söndag 20 september 2009

En bra helg!

Detta har varit en riktigt bra helg! Otroligt oväntat med tanke på att Elliot opererades så sent som i tisdags =)

Igår var Viktor på kalas hos Pontus, sedan drog hans hemska mamma med honom på stan med löfte om att turen skulle avslutas med ett inköp av "Odjuret" på Lekbiten. När vi gått på alla ställen vi skulle, gick vi dit för att inse att de stängde kl 15 på lördagar???? I lätt panik mutade jag honom att gå på Sagolika Ting istället! Tror ni inte på f**en att hela Sagagallerian OCKSÅ stänger kl 15 på lördagar???? Vad är det för FEL på arbetsmoralen hos handelsanställda nuförtiden *fniss*???

Det fick bli lördagsgodis istället =)

Idag har jag läst och förberett inför veckan på förmiddagen, medan killarna varit ute på en runda till kompisarna med kalasinbjudningar! Äntligen ska de få ha sitt efterlängtade kalas!!! På eftermiddagen åkte vi till Grubbe, kikade in i Stefan och Ericas otroligt fina hus (som jag aldrig varit in i tidigare) och sedan var det kalas hos farmorn som fyllde år igår! Sååå trevligt och jättegod mat =)

Nu är det dax för ny vecka! Fullspäckat schema och massa kul att fixa med innan innan jag ska ut på praktik veckan efter denna! Ser verkligen fram emot det!!!

Ha en bra vecka allihopa!!!!

...För er som undrar varför jag missköter bloggen så kopiöst just nu är svaret som följer: Min mobil är trasig (så jag kan inte blogga från mobilen längre). Min extramobil är OCKSÅ trasig (så jag kan inte blogga från mobilen längre). Den mobil jag tvingas använda för tillfället går inte att blogga med (så jag kan inte blogga från mobilen längre). Dessutom är det fullt upp med skola, jobb och familjen... så jag hinner inte blogga från datorn heller *ler* Så... det får bli små inlägg när det hinns med helt enkelt!!! Och så laga mobilerna såklart =)...