onsdag 15 april 2009

Cirkus Holmgren

Här hemma känns det som det... en cirkus!!! Har sprungit i över en timme mellan två sovrum då båda barnen har sån otrolig hosta så de hostar tills de kräks. Nu är pyjamasar och lakan bytta några varv och Oliver sover äntligen (men fortsätter hosta i sömnen =( ) Viktor hostar varannan sekund och har det riktigt riktigt jobbigt i luftrören =( Nu ligger han bredvid mig i soffan...

I Stockholm är det också kväll nu. Elliot har inte ätit något på hela dagen och nu ikväll när de äntligen tittat på provsvaren visade det sig att han hade 286 i CRP ( infektionsprov som ska vara under 10) så nu har de satt in ett bredare antibiotika. Ingen förstår riktigt var det kommer ifrån dock, för han har inte längre någon feber...?

Så, summeringen är väl att alla är ordentligt hängiga. Bara att hålla tummarna att det vänder snart!!!

Sov gott

Ny uppdatering...

Nu har de gjort en buköversikt och även försökt tömma magen på luft. Buköversikten visade att det stod mycket luft och avföring i tarmarna och att hela tarmen var utvidgad, så nu ska de försöka tömma ännu en gång till idag, då det kom ut mycket vid förra försöket. Elliot tyckte också att det kändes bättre när de tömt ut lite, så det är ju skönt.

Vi som är kvar på Tomtebo har spenderat eftermiddagen ute hos Pontus och Alva. Viktor cyklade hela vägen från Trollsländan upp på Nymfens väg själv =) Sååå duktig!

Nu händer nog inte så mycket mer i Stockholm idag. Elliot vill fortfarande inte äta, så vi är glada att han får dropp!!!

Ha en bra kväll! Kram

Änglalik

Ibland går allt så fort så man hinner inte riktigt med.
Igår fick vi åka tillbaka med min lille E (som opererade sig för några veckor sedan) till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Han blev så dålig, så snabbt så vi hann nästan inte med...
Men väl där fick han bra och snabb hjälp så nu mår han redan bättre min lille prins!
Jag blev kvar hemma med de andra två prinsarna, men jag är inte så bra på det... att va hemma alltså... tyvärr...
Idag är det sol här uppe i norr och min lille V håller precis på lära sig cykla utan stödhjul så nu motioneras jag friskt *ler* Tur att barnen lär sig cykla så mammorna får nån motion *fnissar*
Denna underbart söta trådängel fick jag av K


Tycker det var sååå fin!
Det är så roligt att det är så många som kikar in till mig här på bloggen och jag blir så otroligt glad när jag läser era söta kommentarer!!! De värmer verkligen!!!!
Hoppas ni får en fin dag!
Nu är det bara 2 dagar kvar... visst är du med och tävlar om den söta prickiga skålen från GreenGate??

Morgonrapport

Nu har jag precis fått en rapport från Stockholm!!!

I natt satte de en nål och Elliot började få dropp. Natten har varit bra, han har sovit gott. Nu har han vaknat, är vid gott mod och satt och tittade på morgontv.

Roden och dr T har varit hos honom nu och planen ser ut så att idag ska de fortsätta ge dropp, ta lite prover för att se hur han "mår" och även göra en buköversikt för att se hur tarmarna ser ut eftersom han är så uppblåst.

Imorgon ska de ge honom botox och under tiden då han ändå är sövd kommer de att sätta en ny port också, så behöver det inte bli så svårt om han behöver få dropp, sövas eller tas prover på sen *pustar ut och är såååå tacksam* Detta innebär ju också att vi på ett helt annat sätt kan få hjälp i Umeå...

Elliot verkar vid gott mod i alla fall och längtar ner till lekterapin!!!

Viktor är bättre i luftrören idag och fick vara en liten stund på förskolan, så då passade han på att ta ut sin mamma på en joggintur på morgonkvisten (Läs: Han cyklade helt utan stödhjul och hjälp på sin stora cykel och mamman fick springa efter allt hon orkade för att i alla fall vara i närheten)

Oliver är dunderförkyld, hostig och hängig... så idag tar vi det bara lugnt! I det fiiina väret!