onsdag 13 maj 2009

Lite ledsen... och sååå glad ♥

Vill verkligen börja med att tacka för alla söta kommentarer och mail som ni skickar! Jag blir verkligen så oändligt glad och det betyder så otroligt mycket *tack*
*
Ikväll känns det verkligen... lite upp och ner faktiskt!
Jag är nog en person som verkligen vill tro det bästa om människor (människor i allmänhet och mina vänner i synnerhet), även om motsatsen bevisas så vill jag tro att personen i fråga har någon förklarlig anledning till varför han/hon beter sig som den gör. Varför han/hon inte är ärlig eller varför han/hon säger eller gör saker som uppenbart sårar. Men ibland blir det alldeles för uppenbart. Då går det varken att släta över eller tänka bort... och det gör mig ledsen. Idag är en sån dag. Kanske känns det värre för att jag inte är riktigt frisk... men det är tråkigt i alla fall... även om jag vet att det snart känns bättre... För det gör det ju alltid... när man landat lite...
*
Som jag tidigare visat så har ju mitt vardagsrum (som har en vit, grå och svart bas) fått en ny accentfärg våren till ära =) Har ju som ni vet verkligen fallit för vårens ljusa pasteller och tycker att den ljusrosa färgen (och även den ljuslilarosa- lite jordgubbarmedmjölk färgen) är helt ljuvlig!
Så... det nyast tillskottet till vardagsrummet blev denna Cult kruka, som jag tycker är såååå fin!
Dessa ljusstakar har jag länge kikat på på Village och nu fick de äntligen följa med hem...
Självklart med rosa ljus i *ler*

Hittade också dessa underbara svarta runda plastkorgar. Ett trepack kostade 99:-, så nu bor det en i mitt badrum, en i tvättstugan och en i vardagsrummet! Perfekt =)
Ha en fin kväll allihopa! Stor kram
H

Plockepinn!

Idag har vi (i alla fall ser det ut som det) lekt plockepinn på vår tomt! Nu är det snart sommar igen och altanplanerna från förra sommaren kom på tal igen... Så förmiddagen har vi ägnat åt att flytta runt brädbitar för att se hur det skulle kunna se ut! Sen kom underbart snälla Camilla och hjälpte oss att flytta runt pinnarna lite till =) Så nu tror vi att vi kanske vet hur det ska bli. Kanske ;)
På kvällen kom vår trädgårdsmästare (läs morfarn) och tog tag i vår gräsmatta (vilken ofantlig tur vi har som får hjälp med detta. Han skulle vertikalskära gräsmattan. Det är nog jättebra. Jag vet fortfarande inte vad det är. Det kan va ett annat ord för att kratta med hjälp av en maskin???)
Alla killar var ute och hjälpte till.... på lite olika sätt *fniss*




Sedan kom rymddräkten fram...


... och så blåste han ihop allt gräs i en hög!
Färdigt!!!!
Oliver stod klistrad mot altandörren och tittade på allt spännande som hände där ute... och så passade han på att slicka lite på fönstret samtidigt =)
Nu klättrar han upp i trappan snabbt som en vessla den lille mannen. Han har världens mest effektiva teknik... tar första trappsteget med höger knä och sedan tar han vänster fot och under tiden han rätar upp vänsterbenet tar han upp höger knä på nästa trappsteg! Går hur fort som helst!
Dessutom ställer han sig upp mot allt. Väggar, fönster, leksaker, lådor... allt. Sen släpper han ena handen och funderar på var han ska ta vägen sen... nu går det verkligen undan i utvecklingen!
Men några tänder ser vi inga spår av!!!