måndag 4 maj 2009

REKORD

Insåg precis nu att Oliver haft på sig samma kläder en hel dag! Det är verkligen rekord! Har nog aldrig hänt förr. Vi tackar än en gång Lucas och hans mamma för den fina dreggellappen *ler*

Lycklig den som liten är...

Gissa vem som har världens bästa brorsor???

Snabb som blixten

Nu var det flera dagar sen jag lärde mig krypa och nu börjar jag få upp en himla fart. Tänk så mycket skoj det finns som jag aldrig fått tag i tidigare. Små smulor på golvet är toppen... och ibland öppnas den magiska dörren med utomhuset bakom. Då rymmer jag så fort jag kan *hihi* Idag hann jag nästan ut helt på bron. Imorgon ska jag satsa på hinna till brevlådan *fniss* .

Och när mamma höll på laga lunch passade jag på att smita in i det hemliga rummet med all mat i...


Hmmm... vad ska jag taaa?


Kanske lite cola?


Vadå??? Va tittar du på???
Jag gör inget...

*fanfaaar*

Och bilen är inne!!!!
Det gick!!! Eftersom garaget varit fullproppat med saker sen vi byggde det nya rummet har vi aldrig fått möjligheten att testa att vi verkligen mätat rätt... att bilen verkligen ryms i garaget... Vi har varit supernervösa båda två, men det gick faktiskt *pustar ut*
Har ni sett vilken fin dreggellapp jag har fått av min kompis Lucas. Han har jättemånga tänder. Jag har inga. Men nu har jag i alla fall en dreggellapp. Då kanske det kommer tänder också... kanske!

Allt börjar om

Visst är det ändå lite så... med våren!?

Allt börjar liksom om och får liv. Både djur, och människor, kommer fram ur sina gömställen, växterna börjar gro, vi städar, rensar, röjer och städar upp efter vintern... och börjar om!



Så är det även hos oss... vi har börjat vårröjningen! Igår tog vi tag i klädkammaren som totalt rasat samman under vintern. Nu är det upprensat, sorterat, bortslängt massa gammalt och alla kläder vikta fint... underbart!!!



Idag har vi tagit tag i garaget. Vi fyllde en släpvagn med gammalt skräp, kvistar, kartonger, brädor och annat som vi samlat på oss under vintern och åkt och slängt på återvinningen. Några saker som blivit "över" när vi möblerat om har blivit utlagda på blocket och garaget är nu sopat och fint!!!



Nästa projekt är trädgården som äntligen börjat torka upp. Har hunnit med rabatterna på framsidan, men nu ska vi ta tag i rabatterna på baksidan, syrénhäcken ska klippas ned och gräsmattan krattas


Va gott man mår av att äntligen kunna ta tag i alla saker som man länge känt att det funnits ett stort behov av... men det blir så mycket enklare när det är vår! Vet inte varför...?

Antagligen är det inte bara det att det är varmare och faktiskt på så sätt enklare, men även att alla andra röjer, påtar, fixar och grejar... Man dras liksom med...!
Våran malmbyrå i köket/hallen har fått sig en liten ansiktslyftning också =) Tycker det är lite lustigt att man alltid tycker att det blir bättre när man gör om. Även om man gör det lite nu och då så blir det alltid bättre! Men det är nog bara så att ombyter förnöjer =)
Nu ska jag lägga mig en stund i soffan och kurera min förkylning som helt oinbjuden och oönskad dök upp igår... *muttrar* Hoppas den försvinner lika fort som den kom!
Ha en fin dag! Kram H

Garagerensning

Idag rensas det garage! Elliot och Nils har packat en en hel släpvagn full med julgranar, kartonger, brädbitar och annat smått och gott som legat och skräpat i garaget och åkt med det till återvinningen nu. Ska bli sååå skönt att äntligen kunna använda garaget till nåt annat än avställningsyta och skräpförvaring!

Själv har jag nu också blivit förkyld *lite sur*. Ska försöka vila en stund medan Oliver sover och de andra är borta och hoppas att förkylningen åkter tillbaka till därifrån den kom fortare än kvickt!!!!

Ikväll ska jag försöka styra upp mit exjobb och hitta ett ämne att skriva uppsats om.. hur nu det ska gå... med en hjärna som går på lågvarv och som dessutom är full med snuva... Låter tveksamt... men försök göres ;)

Ha en häääärlig måndag!