söndag 10 maj 2009

Dagens bästa

Vi satt och tittade på bilder från farmor och farfars resa till Österrike. På en av bilderna var det en bock

E: Kolla! En bock!!!! Och där är det flera böcker!!!

En bock- flera böcker... jo, så är det nog *fniss*

Oliver KAN!!!!

Jag kan allting faktiskt!

Jag kan krypa... och klättra i trappor... sätta mig upp själv... och ställa mig upp mot saker... säga mamma och pappa och hej.... och vinka... och idag visade jag till och med att jag kan klappa händerna (!!!!!).

Jag kan allting faktiskt...... utom slalom (och att tugga för jag kommer då seriöst aaaldrig att få några tänder!!! )

Avslutning på sportskolan

Idag var det dags för avslutningen för sportskolan. Då packade vi ihop hela familjen och cyklade till nydalasjön och KFUMs aktivitetsgård. Där fick man gå till olika stationer och exempelvis hoppa trampolin, spela innebandy och fotboll, klättra klättervägg mm och sedan fick man fika. Viktor gjorde alla aktiviteter. Elliot tittade mest på... och fikade ;) Sen tog de pinnar och skulle fånga fiskar i nydalasjön. Det gick så där. Nästa gång testar vi med mask. Och krok. Och lina! Sen fick Elliot och Alva dipom och en SportsAcademy tröja. Det var dagens höjdpunkt! Nu ska de sporta hela sommaren. Så det så ;)

När vi kom hem kom mammans kompis J och hälsade på en stund. Det var kul! Vi känner ju henne. För hon sa ju vad hon hette. Frågan är bara varför hon inte hade några strumpor när det inte är sommar??? Och vad de hade för sig egentligen...? I alla fall vet vi att de verkar gilla samma sång. Jättemycket ;)

På kvällen åkte vi till farmor och farfar och åt middag. Det var kul! Vi hann till och med leka lite. Och Oliver skrek. Ingen vet varför?Kanske för att han inte fick nån dajmtårta. Sen var det springtävling runt huset. Batman fick inte va med. Han är inte sååå snabb. Inte lika snabb som Viktor i alla fall.

Nu ska vi sova!