söndag 14 december 2008

Tredje advent...

Nu är vi friska, så idag har vi äntligen varit ute och åkt lite bob! Det var superkul! Det roligaste med att åka bob är att ramla av. Fast bara när man ramlar av på låtsas. Det är inte alls lika kul när man ramlar av på riktigt. Fast det tycker kråkan. Men han var inte med.



När vi skulle äta middag kom farmor och farfar och farbror Gustav. Det var hur roligt som helst! Alla vi barn blev jätteglada... och mamma och pappa med =) De hade också middag med sig. Tur. Annars kanske vi skulle måsta äta gröt igen. Vi får alltid gröt. Fast inte jämt.


Innan middagen var färdig hann vi spela lite MixMax. Det var superkul. Då fick även Oliver vara med. För han kan ju slå med tärningen. Fast ibland släpper han den aldrig. Då kan han inte vara med längre.


Jag ville sitta i farfars knä. För jag ska ju bli snickare när jag blir stor. Eller astronaut. Eller kock. Jag ska i alla fall köra roadracing och ha supersnabba roadracingkläder på mig.
Elliot och Gustav ritade robotar. Det tyckte Elliot var hur roligt som helst. De ritade också en tomtekock. Det är inte alla som har sett en tomtekock. Men jag ska ju bli en kock. Eller en tomte. För de är supersnälla. Och kör supersnabba renar...
Oliver myste massor med farmor idag. Det var toppen. Sen blev han nog lite trött på farmor för han somnade i hennes knä... =) Sen vaknade han igen och då var han glad igen. Han är glad nästan jämt nu vår lillebror. Det är kul!
Oliver fick också vara en stund hos Gustav. Det tyckte han var kul. Han hade också jättefina armband som han gärna hade velat smaka på. Men han fick aldrig tag i nåt. Typiskt.

Imorgon är det lucia på förskolan!!!!



Tusen hål i nacken!!!


Nu är vi ute och åker bob i bob backen :) Huuur kul som helst :)