måndag 15 februari 2010

Nu blir det...

... lite te, 2 1/2 män och sen tidig kväll!!! Har verkligen lovat mig själv att gå och lägga mig tidigare nu. Kommer sällan i säng före 00.30 tiden så när väckarklockan ringer 06.15 och man varit uppe x antal gånger under natten, så är man verkligen inte... piggast! Så nu ska jag i alla fall försöka gå och sova tidigare =)



Först ska jag sätta mig och leta reda på några roliga recept, varför lagar man bara samma mat hela tiden???? Nu behövs det nåt nytt!

Nä, nu är teet färdigt, nu loggar jag ut!

Ha en bra kväll!

Tolkningssvårigheter

Första dagen på praktiken avklarad... Nu är jag helt slut! Men ändå rätt nöjd! Är ju på samma skola/förskola som mina barn går på så jag fick små glimtar av alla mina killar under dagen , vilket var en trevlig bonus ;) O höll jag mig dock undan, känns inte som att han kommer tycka det är så kul om han får syn på mig och jag sedan måste gå ifrån honom =( får se hur det går i fyra veckor ;)

Kommer mest vara med och vara i bakgrunden denna vecka, för att lära känna barnen och se hur de arbetar. Känns bra! Fick även äran (?) att lägga mitt eget schema, men hurihelahellskotta ska man kunna tyda detta...???



Jaja... Nu blir det iallafall en stund i soffan, Sen tidig kväll! Imorgon fotbollsturnering :)