torsdag 27 augusti 2009

Nya höstoutfiten

Nu har jag och Elliot varit på stan och inandlat höstens jacka och mössa! Så... nu är vi snart redo för hösten på riktigt =) Vi passade även på att äta middag på Max, shoppa lite annat smått och gott och hyra var sin film. Hur mysigt som helst har vi haft! Nu sover trollet och jag ska sjunka ner i soffan tror jag... kanske =)


Gissa vilka som har det toppen i Lillsele



Fullt upp jämt



... Han har verkligen alltid nåt på gång Oliver. Idag var det lysknappen i badrummet som fick sig en omgång.... Jag vet dock inte vem han fått sina order ifrån men kolla så fint han ställer upp sig med armen längst sidan efter varje tändning/släckning!

Nu är Elliot på skolan och våra snorisar har packat ihop sig tillsammans med pappan och åkt till Lillsele för att vara där över helgen. Jag och Elliot tar bussen upp efter han slutat skolan imorgon vi, ska bli mysigt!

Nu ska jag försöka styra upp det här med skolan som börjar på allvar på måndag... känner mig aningen ringrostig och tydligen har inte bara jag utan även mina ögon slöat till sig detta år, så nu är det bara att försöka skaka liv i hela mig =) Tror jag ska börja med en prommis =)