söndag 30 december 2012

Grind

Nu är förresten grinden uppsatt!

Vår recension är:
- Finare i svart än i nån annan färg
- Äntligen!

Mejas recension är:
- Fulåivägen, Fulåivägen, Fulåivägen!!!!!!!



Bäst när man kan dingla med benen!!!!

Helena

Nyårsfix

Idag blev en "göraärendeninförnyår" dag!

Stooooooorhandling på Maxi (11 personer, två olika trerättersmenyer.... Plus snacks och dryck... Blir lite mat ;) ), hämtning av välling och recept på Apoteket, en tur för inköp av Mejas viktigaste julklapp, en bilbarnstol (för stortjejjer :) ) och ett sista stopp på systemet!

Kan lova att vi inte direkt var ensamma på något av ställena och tapper liten Mejs höll på tappa hoppet vid sista stoppet. Men... en flytt ner i varukorgen i en halvslapp ställning med en leksak i handen räddade situationen och vi gick i mål med flaggan i topp trots ögonlock på halvstång!


Tur Olli fick vara och mysa med farmor och farfar, och att storkillarna är så stora att de uppskattar att få va själva en stund!

Uppdrag: Utfört!

Helena

En tanke

Läste just ett inlägg på en blogg som jag tyckte var intressant!
Det var skrivet om vänskap och om hur vilka ens riktiga vänner är visas i motgång men FRAMFÖRALLT i medgång!

Det har jag aldrig tänkt på... Spontant tänker jag tvärt om!

Men... Hon menar att ha medkänsla och stötta i svåra stunder är en sak (och jätteviktigt såklart), men att ärligt kunna glädjas med någon annan i den personens lycka en något annat!

Det har jag inte tänkt på förut, men nu när jag läst det tycker jag mig ändå ha funderat på detta fenomen...

Hon skrev att man bör fråga sig själv varför man inte kan glädjas med sina vänner i vissa situationer. Att det för det mesta ligger hos en själv. Om jag inte kan glädjas åt din lycka, beror det på att jag är avundsjuk? Finns det något jag är rädd för? Osv...

Rikta strålkastaren inåt är ett bra råd tycker jag! Och fundera över vad det är HOS MIG som gör att jag reagerar som jag gör i olika situationer.

Tänkvärt tycker jag!




Helena