söndag 25 januari 2009

Jahapp... då var helgen slut...

Lite snopet...

Tycker alltid att man har så storslagna planer för helgen, och jag trooor alltid att jag ska hinna hur mycket som helst... men det gör jag ju så klart inte ;)

Lördagen spenderade jag och M i vårt garage och gjöt lite betong... Det var sååå himla mysigt att pyssla lite tillsammans! Sånt borde man göra oftare!!! Nu längtar jag bara till att se hur det blev när det torkat!!! (har blåst lite förtvivlat på betongen, men den behöver nog några dagar till på sig för att torka bra *fniss* )

Annars planeras det dop för fullt här, plus att vi förhoppningsvis ska hinna göra en stooor makeover av ena barnrummet här i veckan... (allt är inhandlat och klart... nu ska det bara verkställas också =) )
Imorgon väntar jag också ett underbart litet paket som ska komma med posten. Åh vad jag längtar.... imorgon får ni se va det är som jag väntat på sen oktober!!!

Hur som helst så jag ha en del att visa här framöver =) Idag däremot blir det bara en glimt av framsidan på mitt "Första året" album som jag håller på göra till lille O!


Nej... nu är det dags för sängen!!! Sov gott!