söndag 3 maj 2009

Klädkammaren exploderade och en tur till Holmsund

Idag har mamma och pappa gjort om i klädkammaren i deras sovrum. Det betyder att man tar ut alla saker och lägger dem lite här och var i hela sovrummet tills det ser ut som att klädkammaren exploderat. Det var jättekul! Då kunde man leka alla kläderna!!! Vi tog dit Barbie och Kent som hade blivit sjuka och behövde akut läkarhjälp. Det var tur att de kom till oss, för Kent hade ont på varendaste ställe och fick plåster på hela sig. Sen skulle han ligga på sjukhuset i tre dagar. Utan mat.

Sen var de friska så då gick vi ut och lekte med våra kompisar en stund innan vi sedan tog bilen och åkte till våran kompis Casper (och Olivers kompis Lucas). De bor i ett land som heter Holmsund. Det är långt. Så långt så man somnar. Alltid!

Det var jättekul i Holmsund och vi lekte och lekte och åt superjättegod mat och lekte lite till. Sen var vi tvugna att åka hem. Då var jag tvungen att gråta en skvätt. Sen åkte vi hem. Det var långt. Så långt så man somnar. Alltid!

Sen gick vi och sovde för imorgon ska jag och Elliot gå på förskolan en liten stund. Då ska vi inte leka nåt. För det är förbjudet att ha kul *hihi... jag bara skojjas* /Viktor