tisdag 5 juni 2012

Who let the dogs out?

Stora Bulldogg dagen avklarad. Bilen lagad. Sakerna från Granngården återfunna. Det reder sig :)

Barnen blev kungligt mottagna på SVT och fick få in före alla andra och välja platser. Småttingarna fick se programmet uppe vid logerna tillsammans med mamman, mormorn, morfarn, Amys pappa Lee och Olof ("nya Dogge") Minst lika festligt vill jag lova :) Roligast var nog att Olof ibland sprang ner och vi fick se honom på tv, och ibland kom han upp mitt i ett inslag! "Som tjolleji", om man frågar Olli! Storbarnen fixade att va själva i studion i mer än en timme utan problem och hade nog önskat att det räckt längre :)

Sen kom fina Amy och gav barnen massor med tid och kramar :) Hon är verkligen underbart gullig! Olli showade loss för Olof. Han tyckte han var såååå coool!!!! :)

Här kommer några bilder från dagen

Innan allt började



Nöjda VIPare :)



Uppe i logerna, sändning pågår!



Barnen i greenroom med Olof...



... Och med Amy



Nöjda!


(pst... Kolla vilken lång 7åring vi har fått!!! :O )

Helena

Cooolt




Helena

Inga spår än...

... Av det jag handlade på granngården :/ Funderar på om saker på riktigt kan gå upp i rök!?!?

Idag är det stora Bulldogg dagen. Dagen vi väntat på så länge :) Dagen till ära har bilen gått sönder. Men vi har fått tid att laga den innan. Tummar och tår hålls att den hinner bli klar. Annars blir det kris på riktigt!!!!

Lillstrumpa 'mys-åt' (dvs var så trött så hon somnade om bär hon fått i sig några klunkar... Var nog mest bara närhetssugen) vid 07 tiden så nu sussar hon sött i sängen och jag och lille O ser Madicken :)

Idag ska vi försöka ta det lugnt och återfå hjärnfunktion. Dåligt på den fronten just nu! Sjukt förvirrad mamma...

Helena