lördag 3 oktober 2009

Ibland undrar man hur folk tänker...

Om någon undrar om jag "tycker det är nåt särskilt med små flickor" så... Nej!!! Jag tycker det är underbart med små barn som är både olika och lika på många sätt. Jag tycker INTE att det är mer underbart med små flickor än små pojkar. Hellre tvärt om, om jag av nån löjlig anledning måste välja. Jag tycker inte heller att alla pojkar är lika ljuvliga, inte heller att alla flickor som grupp är det. Jag ser till individer. Vissa pojkar är helt underbara. Vissa flickor är helt underbara. Jag tycker ärligt talat att det är ganske sorgligt om man ser det på nåt annat sätt .




Det är min åsikt. Jag älskar barn. Om någon inte förstått det.


Äntligen helg!!!

Nu är det äntligen helg. Detta har varit en lång vecka. Rolig, men lång!

Igår när jag kom hem hade precis Sofia, Jonas och Saga kommit till oss. Saga är killarnas tremening som bor i Stockholm och de är på besök över helgen. Jättekul!!! Vi tog en tur till Äventyrslekparken...














Barnen hade en toppenkväll och hade jättekul tillsammans! Saga höll igång och var pigg längre än föräldrarna tror jag =)



Elliot och Saga har ju träffats i Stockholm, så de känner ju varann sen innan =)
Saga är 4 månader äldre än Oliver och pratar MASSOR. Precis som Viktor gjorde när han var i samma ålder. Oliver klättrar MASSOR istället. Tänk va olika det är!
Idag har de stora killarna varit i Skeppsvik, Oliver har varit med mormor och Peter och jag har varit och hälsat på på sjukhuset en stund, sedan hann vi även med en sväng på stan. Ikväll blir det lugnt. Det känns ljuvligt =)
Ha en härlig lördagskväll!