onsdag 14 oktober 2009

Härliga höst












Hur undebart är det inte med höst! Gissa hur mysigt det var att komma hem från praktiken och mötas av detta!!! Kolla så fint de gjort =)


I fredags gjorde vi en utflykt till lillskogen. Enalldeles lagom skog. Alldeles lagom nära.
















Tuvas kalas



Idag åkte Olivern och mamman till bästa Tuva1 års kalas. Tänk att de redan är 1 år våra små troll =) Det var jättekul att träffa Tuva!!! (Och mamma Pia så klart!!! =) ), allra helst för mamman som inte träffat henne på huuur länge som helst!!! (Oliver och Tuva lekte ju på öppnis igår =) ) De hann preciiiis börja komma igång och leka när det var dax att åka hem. det är typiskt. Jämt ska man gå när det är som roligast! Tuva hade även världens roligaste leksaker. En ljudleksak som lärde barnen att stoppa små bollar i munnen *hihi* Det var ovanligt *fniss* Det kan Oliver förresten redan =) Han stoppar verkligen allt i munnen! Fortfarande! Leksaken förstod han sig dock inte på riktigt... Detaljer ;)


Nu är det verkligen fullt upp för den tragiskt bloggförsummande mamman! Gör mina sista dagar på min VFU nu *snyft* och sen är det dax att återvända till Universitetet. Läser ju på 150% just nu, men från och med om v45 kommer jag att läsa två heltidskurser och en halvtidskurs fram till januari, dvs 250%. Så... bloggen kommer tyvärr fortsätta försummas lite, men några inlägg med jämna mellanrum ska vi nog få till ;)

Oliver har det toppen hemma med pappan på dagarna. Mestadels är de på öppna förskolan men hittar också på en hel del bus med kompisarna och brorsorna.

Imorgon ska Elliot få träffa Min Stora Dag... ska bli sååå spännande!!!! Återkommer med detaljerna =)

Stor kram