onsdag 10 juni 2009

Vilka vänner vi har!

Bästa Johanna ringde ikväll och sa att Jonas kanske kunde hjälpa mig med datatrasslet (som jag tydligen inte var ensam om). Så efter mycket letande (som inte gav nåt resultat) och med världens mest tålmodiga och snälla Jonas som per telefon guidade en totalt förvirrad mej genom diverse koder och otäcka svarta rutor och små kycklingar som hoppade fram.... så funkar nu mitt internet igen *tjohoooooo* Åh vad glad jag är =)

Och stackars Johanna fick gå och lägga sig alldeles ensam medan jag umgicks med hennes man *fniss*

Tack tack tack tack snälla för hjälpen!!!!!!

Vilken bra dag det blev :)


Dagen blev verkligen bara bättre och bättre! Elliot har fortsatt prutta på och har inte haft så ont i magen alls efter 14! Tror vi alla har haft massor med mer ork idag efter att vi fick ses igår! Det var verkligen obeskrivligt värdefullt! Ikväll har jag och Viktor bara spelat spel och myst. Oliver har busat med Tess :) de har precis samma intressen de där två... jaga bollar, riva ner tvätten och titta ut genom altandörren :) och skrika lite :) fast mest bara glada skrik :) Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp te och en bok :)

Ligger på Elliots stol...


... Och väntar på att han ska komma hem. Idag kom den... Den första prutten efter operationen! Härligt att några gaser ÄNTLIGEN kommer ut! Är förresten alltså fortfarande datalös :( Lär bli det ett tag... :( Tur jag kan blogga från mobilen :)

En kul dag på båda håll


Idag har det ju varit Pippidag i Stockholm! Så Elliot har fått se Pippishow, träffa bland andra: tobbe trollkarl, shirley clamp, tilde de paula, kristin kaspersen, laila bagge. Niklas wahlgren, toni irving, anja m fl . De hade grillat hamburgare och sjungit och haft kul. magen blev lite snällare på eftermiddagen också. Viktor har FISKAT och fått två NAPPAR :) en alldeles levande mört kom han hem med :) Det fick flytta till nya vänner i nydalasjön :) då blev den glad :) Han hade också grillat och åkt båt och haft sååå mysigt med morfar :) själv låg jag en timme i soffan och försökte turbokurera :) känns faktiskt LITE bättre nu :)

Gissa om Viktor är glad...


... För nu ska han ÄNTLIGEN få åka och FISKA! Som han har längtat :)

Bästa Astrid Lindgrens barnsjukhus


Idag är Bolibompagänget på besök!

Kolla vem jag har träffat idag *hihi*




God morgon!


Här på tomtebo har vi sovit en toppennatt. Tack vare bästa bästa mormor, farmor och farfar hade Oliver och Viktor en jättebra dag här hemma och vi andra fick BÄSTA dagen i Stockholm! TACK snälla ni för ALL hjälp!!! Elliot har lite mer knip idag och har även haft en bökig natt tyvärr... Men Tomas trodde det var tarmarna som börjar dra ihop sig så vi håller tummarna att det ger sig snart. Nu är Viktor en kortis på förskolan och jag försöker vila bort febern en stund. Förresten är jag totalt datorlös nu :( Det står att jag måste byta DNS blablabla och ställa om routern...? Kunde lika gärna stått kxitsmxawwwkthaxokyzc.aug .... Det hade gett mig lika mycket förståelse för vad jag måste göra för att få det att funka! Jäkla datorer :)