torsdag 30 oktober 2008

Ståltråd och pärlor

Nu när jag har mina pysselstunder inspireras jag mycket av vitt, hjärtan, ståltråd och betong. Idag fick det bli de tre första, hjärtan i ståltråd med vita pärlor på! Dessa stoppade jag sedan ner i krukor och dekorationer lite här och var här hemma =) Tycker de blev söta! (ursäkta ljuset, det är så svårt att fota på kvällen)








Imorgon ska jag börja sy mitt julpynt och jag läääängtar!!!

Hjärtan i lera och ljus

Blev så otroligt inspirerad att göra lerhjärtan efter att ha tittat in hos Södralycke. Hon har en otroligt fin blogg, som jag varmt kan rekommendera att ni tittar in i! Så idag har jag också gjort hjärtan i lera. Det blev både tjocka och tunna och det gick både snabbt och lätt och var otroligt mysiga att sitta och påta med!



Blev riktigt nöjd med mitt lilla ljusfat, där jag använde både tunna och tjocka hjärtan. Den svarta tråden är scrapfloss och passar bra ihop med vår svarta fondvägg i vardagsummet!



Tycker det blev rätt fint att blanda in lite pärlor också







Det var allt jag hade att visa nu!
Nu ska jag gå ut och ta en promenad i snön!!!!

Vi spelar och sjunger ;)

Idag har vi varit på förskolan och lekt med våra kompisar hela dagen. När vi kom hem gjorde vi lotter till våran klubb. Sedan spelade vi MixMax. Viktor vill alltid spela MixMax. Jag tycker också att det är kul. Fast inte jämt. Vi brukar sjunga medan vi spelar också. Den här är Olivers favoritsång...

Imorgon ska morfar hämta oss på förskolan! Vi längtar redan =)

Julshopping

Idag åkte jag på en tur till Rusta. Brukar inte så ofta hitta något där, men idag hittade jag hur mycket som helst! De hade plockat fram julsakerna och jag kunde bara inte låta bli att frossa bland dem

I år kommer det att bli en, näst intill i alla fall, vit jul hemma hos oss. Hade tänkt mig en vit julgransmatta med stjärnor på, men så hittade jag denna underbara julgransmatta i ull (för 79:-) så det fick vara nära nog. Tyckte den var sååå fin!!!



Hittade även dessa ljushållare för blockljus (fungerar även för värmeljus) för 19.90!!!



... och även detta tvåpack med små ljuskronor för värmeljus (29:-)




Har också funderat kring hur adventsljusstaken ska se ut i år, och bestämde mig tidigt att den skulle vara vit. Hade hittat en jättefin från Sia, men denna såg näst intill likadan ut, och kostade blyga 49:-, så det fick bli den istället! Köpte också iskristaller att fylla den med plus att jag tillverkat vita gipshjärtan som också ska vara där i... så jag hoppas det blir fint =)


Har även shoppat några fler saker, men de visar jag någon annan dag =) Nu ska jag göra färdig mina gipshjärtan, plus att jag håller på göra några gjutformar (tar ju sååå lång tid när man använder formgummi)... så jag har nog en hel del att visa imorgon =)
Ha en mysig kväll!