torsdag 20 augusti 2009

Kalas i stora lass

Idag är det en stor dag!!! Nu har vi ingen bäbis utan bara storkillar (nästan i alla fall ) *hihi*

Morgonen började med upprop för Elliot och när det var avklarat åkte vi hem och så kom kompisarna Tuva och Lucas på ett litet småttiskalas! Jättekul när de små får leka själva en stund och ta lite mer plats de små! Oliver fick toppenroliga leksaker, en traktor och en buss som lät och blinkade med massa gubbar som man kunde plocka av och sätta dit igen. Och så var det superbra musik som man kunde dansa till!!!! Oliver fick också suuuuperfina Lasse Åberg tallrikar av gudmor =)

Här kommer några bilder från kalaset...


Hjulen på bussen snurrar runt runt runt







På eftermiddagen blev det ytterligare ett kalas, när vi hämtat hem killarna från skolan/förskolan. Det var såååå kul! Oliver fick en läragåbil av gulliga Margit!!! Han bara ääälskar den! Den har verkligen allt en liten Oliver behöver... man kan styra den, köra den, det är en bil, det finns en telefon och en lucka som man kan stoppa i och ur saker i... Det enda som saknas är nog nåt att äta bara... Men det ordnar sig =)
Molly har skött sig mycket bra hittills =) I natt sov hon fram till 23 tiden i storkillarnas säng, sen sov hon mitt emellan mig och Nils fram till 03 och därefter var det morgon ;) Saknar sina syskon och sin mamma en hel del, men det är mycket bus och mycket mys i henne också! En riktigt fin och go liten tjej är hon i alla fall =)!




Imorgon ska vi nog måla lite i Olivers rum! Nils har spacklat ikväll, möblerna är snart färdigmålade och imorgon målar vi första varvet på väggarna! Snaaaart har nog vår lille 1åring ett fint rum också =) Inte illa =)

Vi har en katt som älskar att titta på tv :)



Lillprinsen Oliver 1 år!!!

Idag fyller våran älskade lillprins 1 år!!!! Helt otroligt att det var ett år sen han bestämde sig för att komma ut, och fort gick det!!! 2.5 timme från att vara öppen 1.5cm och inte ha kännt nåt alls tills han var ute! Det gick så fort så sköterskan fortfarande stod med en tillbringare med saft i handen när jag ropade: - Nu kommer bäbisen!!!!! Då var han redan halvvägs ute!

"Kan själv" var det som gällde redan då, han fixade det själv när han väl bestämt sig =) 3265 gram och 50 cm lång... och det finaste man någonsin kunnat önska sig! Helt underbar!

Här är han bara några timmar gammal


Efter tre dagar på BB kom vi hem till världens finaste storebröder



De var inte bara stolta och fantastiska med honom , utan under hela detta år har de varit helt underbara storebröder som verkligen aldrig gjort något mot honom och alltid varit omtänksamma och snälla!



Detta har varit ett helt fantastiskt år med vår underbara lille O! Han tillför såååå mycket glädje i vår familj och har verkligen berikat den! Även om det har varit många tuffa månaderna på sjukhus med storebror, med många motgångar, så har det ändå varit ett år som jag kommer att minnas som ett fantastiskt år på många sätt! Vi har verkligen tre fantastiska små prinsar!!! Vad mer kan man önska sig???



Grattis älskling på 1 års dagen!!!!

Jag är så glad att du finns, min älskade lilla prins!!!

Nu är det upprop