torsdag 8 januari 2009

Nytt för i år...

... är att Viktor bestämt sig för att han inte kan sova!!! Det hände när han slutade med nappen! Han frågar aldrig efter nappen, men varje kväll innan han lagt sig på kudden säger han:

-Jag kan inte sooooova, jag har försökt jäääääätteläääänge!!!!

Ikväll hörde jag inget så efter en stund smög jag upp för trappen och kikade in i deras rum... då såg jag två huvuden på Elliots kudde! Viktor hade krupit ner och lagt sig bredvid Elliot i hans säng... *fniss*

Det gäller att va lite uppfinningsrik om man ska kunna sova utan napp =)

Ny är glada julen slut, slut slut...

... julegranen bär vi ut, ut it...
...Eller...tjaa... plockar vi isär i tre delar och stoppar i en kartong på vinden =)

Nu har vi plockat ner våra julsaker. Då säger Viktor att sommaren kommer!!! Ska bli spännande att se om det är varmt ute morgon =) Det vore synd för då kan man ju inte åka skridskor längre!!!
Idag har Viktor planerat sin samling som han ska ha nästa vecka. Han har valt TIO sånger!!!! Och alla är hemligt!!! Ni får seeee på min saaamling!!! Man veeet inte vad det bliiiir!!!
Igår var morfar här en stund. Då lekte vi att vårt rum var "trean" på riktigt!!! (Fast Karin säger ju "vinn" och vi säger "övervåningen" och morfar säger "trean".... Undrar vad det heter egentligen!!!) I alla fall hade vi kul där uppe där vi var!!! Imorgon ska vi leka på den andra riktiga trean! Vi längtar!!!! Jag längtar också till imorgon för då skulle min kompis Ines ta ut alla pengar som hennes mamma och pappa har på banken och köpa sjörövarkläder till oss! Det blir kul!!!!
Nu ska vi äta kall- sylt- a! Den heter så för det är kallt och så har man sylt... säger Viktor i alla fall! Men jag vet inte...

Ibland går det inte som man vill...

... därför har jag inte visat mitt nya pyssel än... men snart så ;)

Idag har jag i alla fall hunnit plocka bort julen och fått upp nya vita gardiner i köket! Zinkhuset fick stå kvar för jag tycker det är såå fint och det passar faktiskt i vårt grå- vita kök! Kändes faktiskt bra när jag väl var klar! Det vita kändes fräscht och nytt... jag som gruvat mig så för att plocka bort julen i år ;)

Har faktiskt hur mycket pysselinspiration som helst just nu, problemet är bara att få till det här med tiden när man har tre små buskillar hemma... Har lite svårt att lägga det på en lagom ambitionsnivå känner jag... jag vill ju göra allt *ler*

Nåja... det blir lite i taget i alla fall! Nu står iallafall både symaskin, målarburkar, betong och skärmaskin framme... så varje ledig sekund fixas och grejjas det... så snart har jag nog mer att visa! Idag blir det bara några bilder från mitt köksfönster, utan julgrejer!



Ha det gott!

Stora killen


Idag åker Oliver sittande i vagnen för första gången! Oj vad han tyckte det var spännande, vår nyfikna lillprins :)