fredag 5 juni 2009

Sååå kul med besök!!!

Det är ju perfekt att ligga på sjukhus i Stockholm precis samtidigt som det Bruce Springsteen har konsert!!! Idag har Elliot och Nils nämligen fått besök av både Stefan och Anders och Getrud som var nere för att se konserten. Det tyckte han var så himla himla kul!!! Och gissa om han blev glad för sin nya legohusbil!!!!?

Här hemma ska vi nu dra iväg till Äventyrslekparken med bästa Johanna, Saga och Ida. Sen visade det sig att de också var övergivna av sin pappa ikväll så det ska stanna och äta Tacos med oss. Även Anna, Ludvig och Melvin var pappalösa ikväll så de kommer också. Blir fullt hus på tomtebo ikväll *kul*

I helgen har vi bokat in så mycket som möjligt så den ska gå fort! Nu får de snart komma hem!!! Faktiskt!!! =)

God morgon!


Idag ÄR det en god morgon! Efter många om och men blev det en ganska bra natt här hemma. I stockholm har Elliot haft lite ont under natten MEN magen har äntligen börjat tömma sig efter operationen och i morse var febern borta *skuttar* Dagen efter dagen efter operationen brukar alltid vara den dag Elliot mår SÄMST... Men den började då bra :) :) :) Ha en bra dag alla! Nu ska jag snart väcka Viktor ;)