fredag 14 augusti 2009

Norrfällsviken och jäkla "ikea handla inte hemma"

Nu är de framme i Norrfällsviken och allt hade gått bra! Nu står de med husbilen några meter från lekparken och har härlig havsutsikt! Tror verkligen det är 4 nöjda killar! De två yngre har nu lagt sig i husbilen och lyssnat på Pettsson och de två större har byltat på sig mer kläder och sitter ute och mår gott!

Här hemma har vi inte gjort många knop idag. Tack och lov blev det pizza med Cecilia och Pontus som också var "pappaochstorasyskonfria" ikväll =) Oliver var även grymt nöjd över att ha en storkille att terrorisera en stund! Pontus var nog mest nöjd och lättad över att inte ha några sånna små terrorister hemma =)
Nu ska jag måla sista varvet på barnmöblerna och sedan hoppas att det ramlar ner en lång lackhylla från himlen inom en snar framtid så jag kan börja fixa ordning i Olivers rum! Kamprad vägrar ju skicka hem några sånna produkter längre, så nu är vi ovänner igen... vi som varit på så god fot länge nu... Jaja... det ordnar sig väl, med eller utan Kamprads goda vilja ;)

Första stopp blev i Salusand!



Nu drar vi på semester!

Idag efter fritids stod morfar redo med husbilen... så nu är vi på väg mot Norrfällsviken!!! Hur kul är det inte att åka husbil när man dessutom kan sitta och pyssla samtidigt!!???!!!

Mamman och Olivern får vara hemma själva! Mamman tänkte försöka hinna baka nåt till kalaset på söndag. Oliver tänkte lära sig cykla. Vi får väl se hur det går!!!