söndag 26 april 2009

Trevlig söndag med familjen Ärletun

Idag har vi verkligen haft en fantastiskt trevlig dag ute i Holmsund. Det var ju världens härligaste väder så vi fikade ute på altanen
Alla (fem) pojkarna lekte och hade jättekul och lekte massor tillsammans medan mammorna fick sitta och dricka kaffe i solen och papporna gick på en barnvagnspromenad och inspekterade Petters hus!



De hade också så många fina myror hemma hos sig. De matades med fikasmulor och inspekterades noga

Sedan åkte mammorna på USM och körde ett pump pass medan killarna var hemma och fixade middag =) Härligt!!!!
Nu sover tre trötta prinsar. Elliots mage håller sig väldigt väldigt stor, men trots detta är han pigg och glad. På tisdag ska vi på en koll här i Umeå, ska bli skönt att hans läkare får sig en titt. För även om han har mått bra sen han kom hem igen så kan ju hans mage inte vara så här stor hur länge som helst... tycker vi...?... får se vad läkarna tycker ;)

Hallförvaring

Eftersom flera av er mailat och frågat om vår bänk i hallen så tänkte jag att jag skulle göra ett nytt inlägg om detta

Med tre små barn i huset så blir det rätt mycket saker i hallen och jag har länge letat en bänk som man kan sitta på och som samtidigt fyller någon funktion som förvaring. Till slut gav jag upp och gjorde en egen lösning!

Köpte två sängbord/små byråer från ikea som jag ställde ihop




Sedan klippte jag till en gammal madrass och klädde den med tyg.. och så här blev den alltså


Känner mig faktiskt himla nöjd med den och den används flitigt, både som sittplats och är fylld med vantar, mössor, sockar och annat smått och gott =)

Exakt hur jag gjorde kan du läsa här

Ha en riktigt fin söndag! Kram