måndag 3 november 2008

Dagens citat

#1

Elliot: När jag blir stor ska jag dricka mjölk varje dag
Viktor: Men jag ska ju bli dykare och då tycker man om vatten!!!
#2
Vi ska iväg till öppna förskolan, Viktor står färdigkläd i dörren medan mamman springer omkring och packar ihop det sista och klär på lillebror. Viktor suckar och säger:
- Mammaaaa, det går ju så lång tiiiiiid. Det kommer hinna bli stängda förskolan!!!
#3
Elliot: Titta mamma vilken fin val jag har ritat. Den har jättemånga fina färger.
Det är en karne-val

Arg som ett bi

Gissa hur arg jag kan bli???

-Såhär!!! Jag vill ha mat nuuuuuu!!!!!

Att inreda med bokstäver

Jag har verkligen fallit för detta med att använda bokstäver som inredningsdetaljer. Tycker att det är lite charmigt och att de gör sig bra både på en hylla, i en bokhylla, på en tavellist eller på väggen.
Sedan tidigare har jag ju mitt älskade &-tecken i betong som pryder en hylla i mitt vardagsrum (till dess att arbetsrummet är färdigt- vägrar låta det ligga nerpackat ;)).


Detta är köpt i den nystartade webbutiken Många rum som har superfina, handgjorda saker som du själv kan sätta din personliga prägel på! Tycker verkligen att ni ska titta in!

Idag landade även ett H från C'est la vie home i min brevlåda. Tycker det är sååå fint!!! H-et får symbolisera oss som familj, eftersom det är begynnelsebokstaven i vårt efternamnn. Den står nu på en tavellist i köket! Jag bara älskar det =)


I barnens rum har vi sedan tidigare ett E och ett V på väggen vid deras sängar... och nu har alltså även ett H flyttat in i vårt hus!
Nu ska jag ta hand om min lilla 2 månadersbäbis som har sååå ont i magen ikväll :(! inge kul alls... *tycker synd om*
Ha en mysig kväll!

Fullt upp idag också ;)

Idag började den magiska veckan när Elliot har samling på förskolan. Först ut av alla eftersom han är äldst på sin avdelning! Stolt som få skuttade han i kläderna imorse och sprang till förskolan! Jag blev avundsjuk när han hade förberett samlingen förra veckan och sa åt mina fröknar att jag också ville plantera nåt! De sa att det heter planera , mem det är nog samma sak ;)

Jag, mamma och Oliver gick till öppna förskolan. Där hade jag superkul med mina vänner Agnes och Isak. Jag och Agnes ramlade mycket. Och så sprang vi. Supersnabbt!!!!! Jag ville okså att min vän Gus skulle komma på öppna förskolan. Han träffade jag på Lindex en gång. Mamma kunde inte ringa honom för hon sa att vi inte känner dom. Men det gör vi ju! visst Han heter ju Gus vet jag ju!!!

När vi hämtat hem Elliot spelade vi MixMax hela familjen, utom pappa för han jobbade ju. Vi spelade med farmors regler. Det är lite svårt att komma ihåg det hela tiden. Ibland glömmer vi bort det en stund, men sen säger alltid jag eller Elliot:- Oj då!!! Kom ihåg att vi ska göra farmors regler.!!! Ikväll ska vi nog lära pappa hur man spelar som farmor säger. Undrar hur det ska gå???

Bilen igen...

Nu är vår bil lagad!!! Första gången i världshistorien tror jag som det gått snabbare och kostat mindre än vad någon trott! Stort grattis till oss ;)