onsdag 16 september 2009

Fullt upp



Nu är operationen avklarad. Igår opererades Elliot här i Umeå och även om det blev rätt många timmar på operationsbordet vaknade han till rätt snabbt och ringde lyckligt hem vid halv åtta tiden och berättade att han fått äta två frukostar!!! På kvällen =)

Dagen idag har varit så otroligt mycket bättre än förväntat. Elliot har varit riktigt pigg, varit uppe och gått och varit på lekterapin. De har redan börjat trappa ner EDAn (mest för att katetern lossnade, till Elliots stora glädeje =) ) och han har ätit som vanligt hela dagen! Magen började också komma igång igen nu på kvällskvisten, så det känns toppen!

Det är ett evigt pusslande om man ska få ihop heltidsstudier och ha små Oliverbus hemma som inte har någon barnomsorg. Som tur är har han bästa mor- och far föräldrarna man kan tänka sig!!!! Igår var morfar här med honom i 4 timmar, idag var mormor här hela förmiddagen och imorgon ska farmor vara snäll och vara med honom hela dagen då jag har examinerande seminarier hela dagen som är obligatoriska. Underbart snälla!!!!!! =)

Idag efter förskolan tvingade Viktors hemska mamma ner honom på stan en stund, under vilda protester, för att köpa en ny mössa till Oliver. Tack och lov hade han kompisar som väntade när han kom hem!!!! Annars hade jag legat risigt till ;) Efter middagen har han varit hos Kalle och lekt, i sitt gamla rum =) (Kalle bor alltså i vårt gamla radhus *ler*)

Nu har Oliver, Viktor och Molly precis somnat och jag ska sätta mig och försöka läsa en bok om enkäter... känns sådär =(