söndag 19 april 2009

Äntligen ett vårtecken

Nu har våren äntligen nått ända hit upp i norr. Idag fick även jag se ett litet vårtecken som kommit upp i rabatten!!! Underbart! Att det sedan ligger en halvmeter snö på resten av tomten tänker jag inte låtsas nåt om just nu *visslar lite och tittar åt ett annat håll*


Idag har varit en bättre dag för min lille E, som fortfarande ligger på sjukhus 70 mil bort. Håller tummarna att det snart vänder ordentligt så han blir pigg, för nu vill jag att de ska få komma hem igen och att hela familjen ska få vara tillsammans! *längtar*
Ikväll tänkte jag sy lite, har funderat på detta projekt länge och nu ska det äntligen bli av =) Vad det blev hoppas jag kunna visa redan i nästa inlägg!
Ha en fin kväll alla goa underbara ni =)
Kram H

Sköna söndag

Idag har vi haft en riktigt skön dag på Tomtebo. Mormor och Peter kom och lekte med pojkarna en stund medan mamman fick åka och träna en sväng med bästa Johanna *tack* =) Sen fikade vi tillsammans och sedan var Viktor och Peter ute och cyklade, fiskade hajar (???) och hade båtrace =) Underbart!!!

I Stockholm har det varit bättre idag! Elliot har varit uppe på benen, ätit litegrann och spenderat alla sina pengar på en Mac =) Underbart underbart underbart!!!

Nu håller vi tummarna att det går åt rätt håll i Stockholm, att pappan slipper bli sjuk och att O och V blir friska!!!

Nu ska vi gå ut en sväng till och sen är det kväll =)