tisdag 25 september 2012

Fritids

På fritids får man kasta gris. Inne. Bara en sån sak.




Snorig sisa

Idag vaknade (nä, blev väckt 10.30!) en snorig lillsisa!






Men go och gla ändå! Håller tummarna att det stannar vid snuva!

Fixar och donar här hemma idag med sånt man "borde". Typ spara backup på alla bilder på datorn och bära bort dynor till utemöblerna.

Strax dax för en förmiddagsprommis :)!

Steget efter

Känner att jag ligger steget efter på bloggfronten just nu. Jag ligger steget efter när det gäller mycket just nu om jag ska va ärlig! Nu har jag iaf inhandlat en familjekalender! Inte en dag för tidigt!!! Hur fasen ska man kunna komma ihåg alla möten, samtal, Bvc koller, skolfoton, träningar, skolscheman, spelscheman osv i huvudet!?!? Nä! Nu återinförs den analoga almanackan i detta hem! På frysen! Hepp!!!

Igår packade jag mina minstingar på vagnen och tog en promenad i det ljuvliga höstvädret






Vi gick till biblioteket och myste och läste böcker hela förmiddagen


Sen bussade vi hem och fick hem Viktor (som varit på pröva-på rörelse på fritids och kom hem mycket senare än vanligt) och Elliot myste på hos mormor


Och vi andra byggde med duplo! Hur kul som helst att även lilla M kan vara med och leka (läs: riva duplobyggen och suga på klossarna).








Idag är en ny dag och andra dagen (sen i februari) som jag vaknat och känt mig PIGG i kroppen! Gjorde det även igår och det är en helt ljuvlig känsla! Kanske är detta Twar äntligen påväg att lämna kroppen på riktigt (håller tummarna!) :)

Planen för dagen är fortsatt rensning och utvecklingssamtal. Pappan laddar för kvällens spelning på VK och Meja sover ännu!

Ha en bra dag!