söndag 13 september 2009

Färdigkalasat

Det blev verkligen en toppenkalasdag igår!!!! Så himla kul! Nils fick så himla många fina presenter och massa trevligt besök. Barnen hade också en toppendag! De tyckte det var hur nöjt som helst att hur många kompisar som helst kom fast det var pappans kalas!!!!

Roligast var det nog dock att se bröderna Holmgren (de äldre) showa lite när de var mindre, Nils visade ju oanade talanger i hopprepssång =) Tycker att det var roligt när Viktor undrade om pappan var "flickan i mitten" när vi tittade på ett klipp från när Nils, Ola och Martin sjöng i Café Umeå *hihi*. Det var även lite kul att Ida plötsligt glömde bort vem hennes pappa var *fniss* Total förvirring alltså!

Idag har vi haft trötta barn. Jag har mest suttit och pluggat idag, medan killarna lekt med en kompis på övervåningen. Sedan bjöd Elliot hela familjen på bio. Eller, alla utom Oliver som fhade turen att få vara hos farmor och farfar under tiden.

Imorgon ska Elliot och Viktor på skola/förskola, Nils och Oliver ska åka och bada med Fredrik och Lucas och jag ska jobba. På eftermiddagen ska Elliot på inskrivning på Barn 2 inför operationen på tisdag och imorgon natt ska jag göra en analys av en beredskapsplan =)

Men först sova!